Το νέο αίτημα του Απόλλωνα προς την ΚΟΠ και το ενδιαφέρον για Σάλαϊ

Σε πρώιμο στάδιο βρίσκονται οι ενέργειες του Απόλλωνα σχετικά με την κάθοδο ξένων διαιτητών στην Κύπρο, αφού η ΚΟΠ είναι απασχολημένη με τον αγώνα της Κύπρου κόντρα στο Βέλγιο. 

Παράλληλα, οι κυανόλευκοι λένε επίσημα ότι τρεις ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ατίλα Σάλαϊ, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι οριστικό αυτή τη στιγμή.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, έκανε αναφορά στα τελευταία νέα της ομάδας του σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Οι δηλώσεις του:

Για το θέμα με τη διαιτησία: «Είναι σε πρώιμο στάδιο, όμως ο Απόλλωνας δεν θα το αφήσει έτσι. Η ΚΟΠ ήταν απασχολημένη με την Εθνική, όμως μετά τον αγώνα με το Βέλγιο θα εντατικοποιηθούν οι ενέργειες. Υπάρχουν θετικές αντιδράσεις από τα σωματεία όμως δεν είναι εύκολο εγχείρημα. Πρέπει να έχουμε και γραπτώς την συγκατάθεση τους για να είμαστε πιο δυνατοί».
 
Για τον Σάλαϊ: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής εξελίξιμος, νεαρός με εμπειρίες, είχε γεμάτες σεζόν στην Ουγγαρία. Για εμάς είναι ό,τι καλύτερο να αγωνιστεί στην Εθνική του ομάδα που επέστεψε στο προσκήνιο. Θέλουμε μέσω της παρουσίας του και στον Απόλλωνα να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του που θα είναι εποικοδομητικό και για τις δύο πλευράς. Υπάρχουν τρεις ομάδες που ενδιαφέρονται γι' αυτόν ήδη».
 
Για τα νέα της προπόνησης: Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση, χωρίς βέβαια τους διεθνείς. Στις 21 επιστρέφουν οι Κύπριοι και ο Καρ, ενώ την Παρασκευή θα επιστρέψει ο Ενσούε. Θα δούμε πως ανταποκρίνεται ο Ρομπέρζ στο πρόγραμμα που ακολουθεί και αν θα είναι στην διάθεση του προπονητή ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τη Δόξα. Ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, μέχρι την Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Ανεβάζει ρυθμό και ο Περέιρα, κερδίζει χρόνο».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου