Η θέση του Απόλλωνα για την κάρτα φιλάθλου και η αποκάλυψη για τον Σάλαϊ

Για τη θέση του Απόλλωνα σχετικά με τις επιστολές της ΑΕΛ προς τον Πρόεδρο της ΚΟΠ, αλλά και του ΑΠΟΕΛ προς τον ΠτΔ για το θέμα της κάρτας φιλάθλου, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.
 
Μιλώντας στον Active, αναφέρθηκε και στο θέμα του ενδιαφέροντος πολλών ομάδων για τον Αττίλα Σάλαϊ, προβαίνοντας και σε μια αποκάλυψη.
 
Αναλυτικά: 
 
«Οι θέσεις μας είναι γνωστές, αλλά αυτό το θέμα δεν είναι προτεραιότητα για μας. Για να βελτιώσουμε την εικόνα του ποδοσφαίρου μας, πρέπει να αρχίσουμε από τα μεγάλα προβλήματα. Αν τα λύσουμε και αυτά, τότε θα ασχοληθούμε και με την κάρτα Φιλάθλου. Πρέπει να βελτιωθούν πολλά πράγματα. Η μείωση στην προσέλευση των οπαδών άρχισε εδώ και μια δεκαετία. Δεν υπάρχει κανείς που να ανέχεται να τον κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια του. Ο Κύπριος φίλαθλος πλέον προτιμά να παρακολουθεί από το σπίτι του τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».
 
Αποκάλυψε, μάλιστα, στη συνέχεια των δηλώσεων του, πως ένας από τους συλλόγους που παρακολουθούν τον Ούγγρο κεντρικό αμυντικό του Απόλλωνα Αττίλα Σάλαϊ, προέρχεται από την Ολλανδία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 

Δειτε Επισης

Επιστρέφει στην ΑΕΛ μετά από πέντε χρόνια ο Γουίλερ
Επέστρεψε στην Εστεγκλάλ εν μέσω πολέμου ο Σα Πίντο
Επίσημα πρόεδρος της ΚΟΠ ο Λοϊζίδης-Παρουσίασε το πλάνο του και έστειλε μήνυμα για νέα εποχή
Η τοποθέτηση του Φράγκου για την αναγνώριση των τίτλων-«Βλέπω τεράστια ένταση και μίσος»
Στην παρουσία UEFΑ και FIFA η εκλογική συνέλευση της ΚΟΠ για ανακήρυξη του Λοΐζιδη στην προεδρία
Η Ανόρθωση ξεκαθαρίζει για το εμπάργκο μεταγραφών
Πρώτη προπόνηση της Ομόνοιας στην Κυπερούντα και οι δηλώσεις Μπεργκ
Οι ημερομηνίες των αγώνων Μακάμπι Τελ Αβίβ-Πάφος FC
Η ΚΟΠ αναγνώρισε και καταχώρησε τα τρόπαια του Πεζοποερικού και της ΕΠΑ στην ΑΕΚ
Έκλεισε θετικά του Άντερσον Σίλβα στην Πάφο-Παραμένει μέχρι το 2028