Η προφητεία του Πιέρου και η επική ατάκα του προπονητή του

Έκανε ολόκληρη χώρα να ασχοληθεί με το όνομα του και τον ίδιο. Ο Πιέρος Σωτηρίου, φρόντισε με την απίστευτή του χθεσινοβραδινή εμφάνιση να ασχοληθούν όλοι μαζί του. Ο Κύπριος επιθετικός, μπήκε ως αλλαγή στο 75’ της αναμέτρησης και με δυο τέρματα στο 82’ και 83’, πέτυχε μια επική ανατροπή για την ομάδα του.

Κόσμος, παίχτες, προπονητές, Μέσα, όλοι, αναφέρονται με όμορφα λόγια προς το πρόσωπο του διεθνή επιθετικού, που κατάφερε να κλείσει πολλά στόματα με τα δυο τέρματα που πέτυχε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η υποθετική ζημιά του Τούρκου που φέρνει την UEFA με την πλάτη στον τοίχο

Ο Κύπριος επιθετικός, μίλησε στην ιστοσελίδα ronaldo.com, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκπληκτική παρουσία που είχε στο παιχνίδι απέναντι στην Όμπρο, αλλά και το προαίσθημα που είχε πριν μπει στο παιχνίδι.

«Από την στιγμή που μπήκα στο γήπεδο είχα ένα καλό προαίσθημα και ήθελα να σκοράρω. Αυτό μετατράπηκε σε δύο γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος που χάρισα στην ομάδα τη νίκη και στους οπαδούς χαρά», ήταν η πρώτη του τοποθέτηση.

Στη συνέχεια στάθηκε για την ανάγκη που έχει να σκοράρει, αναφέροντας, «η δουλειά μου είναι να σκοράρω και δεν έχει σημασία σε ποιο λεπτό έρχονται τα γκολ. Ήταν μία σκληρή μάχη, απέναντι σε έναν δυνατό και σκληρό αντίπαλο σ’ ένα ματς που δεν κύλησε όπως θέλαμε, αλλά ευτυχώς κερδίσαμε».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το πέναλτι στην Ντουντελάνζ και η αποβολή του Αστίθ από τον Τούρκο ρέφερι (vid)

Κλείνοντας ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, στάθηκε στο πως ένστικτό του που τον βοήθησε στο πρώτο τέρμα αναφέροντας πως, «δεν το σκέφτηκα πολύ, λειτούργησα με το ένστικτο. Είδα ότι ο Εντόγιε έκανε κίνηση στο πρώτο δοκάρι και έμεινα πίσω, έτσι κατάφερα να σκοράρω στην πρώτη μου επαφή με την μπάλα. Ναι, ήταν ένα ωραίο γκολ».
 
Την έκπληξη για τον Πιέρο δεν έκρυψε ούτε ο προπονητής της Κοπεγχάγης ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως, «για εμένα, ο Πίερος είναι ένας παίκτης όνειρο. Δουλεύει σκληρά και πάντα δίνει το καλύτερο. Μπορείς να τον εμπιστευτείς 100%. Είναι σούπερ επαγγελματίας σε όλα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17
Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»