Να μην την πατήσει για 4 εκατομμύρια ο ΑΠΟΕΛ

To διπλό που θα τον φέρει μια ανάσα από την πρόκριση στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ θα κυνηγήσει ο ΑΠΟΕΛ στο Λουξεμβούργο απέναντι στην Ντουντελάνζ, για την 5η αγωνιστική των ομίλων της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 

Οι γαλαζοκίτρινοι, αυτή τη φορά δεν θέλουν να στραβοπατήσουν απέναντι στη θεωρητικά εύκολη ομάδα του ομίλου, αφού το πατατράκ στο ΓΣΠ ακόμη είναι νωπό στη μνήμη της ομάδας με την ήττα που γνώρισε με 4-3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο Ντολ βρήκε στα μάτια του Ντε Βινσέντι τον ηγέτη που έψαχνε

Ιδιαίτερη έκπληξη προκάλεσε επίσης, η απόφαση της UEFA, να ορίσει Τούρκο διαιτητή στην κρίσιμη αναμέτρηση, ενώ λίγες ώρες αργότερα, άλλαξε τον ορισμό, με ιταλική σφυρίχτρα.

Την ίδια ώρα που η ευρωπαϊκή ομοσπονδία όφειλε να γνωρίζει ότι η Κύπρος εδώ και 45 χρόνια χρόνια βρίσκεται υπό τουρκική κατοχή, όρισε για πρώτη φορά στα χρονικά ένα διαιτητή από την Τουρκία. Αντιλαμβανόμενη ωστόσο το λάθος της, άλλαξε τον εν λόγω ορισμό. 

Η πρωταθλήτρια του Μεγάλου Δουκάτου, μετά το ποδοσφαιρικό θαύμα που πέτυχε το 2018 (σ.σ. με προϋπολογισμό κοντά στο ένα εκατομμύριο), απέκτησε αρκετούς ξένους ποδοσφαιριστές και κατάφερε να εισέλθει για δεύτερη φορά στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Το στοιχείο που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον ωστόσο, είναι η χρηματιστηριακή αξία των παικτών της ξεχωριστά, μαζί με εκείνη του συνολικού ρόστερ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «transfermarkt», η αξία όλων των ποδοσφαιριστών της Ντουντελάνζ, ανέρχεται κοντά στα 4.000.000 ευρώ. Η ομάδα του Λουξεμβούργου, έχει μόνο πέντε παίκτες τους οποίους το ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο κατατάσσει με αξία μεγαλύτερη των 200.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο λόγος που ο Πάβλοβιτς έφυγε από το ΓΣΠ, ενώ ήταν στην αποστολή

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Τσάρλς Μορέν, του οποίου η αξία εκτιμάται στις 300.000 ευρώ. Στη δεύτερη θέση φιγουράρει ο Ντάνελ Σινάνι με 275.000, ενώ στην τρίτη θέση ισοβαθμούν οι Ντομινίκ Στολζ και Σαμπίρ Μπουνίρ, με 250.000 ευρώ έκαστος. Τελευταίος κατατάσσεται ο Μάριο Πόκαρ, με αξία 225.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται, ότι με τη νίκη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, το ποσό που παίρνει η ομάδα είναι 570.000, με την ισοπαλία είναι 190.000, ενώ με την πρόκριση από την 1η θέση είναι ένα εκατομμύριο ευρώ και από τη 2η θέση είναι 500.000 ευρώ. 

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία