Το δις εξαμαρτείν και τα... ρέστα του ΑΠΟΕΛ στο Λουξεμβούργο

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς –τουλάχιστον μέχρι το επόμενο– δίνει ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος κοντράρεται στο «Γιοσί Μπαρτέλ» με την Ντουντελάνζ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι παίζουν τα ρέστα τους στο Λουξεμβούργο απέναντι σε μια ομάδα από την οποία την… πάτησαν στην πρεμιέρα των ομίλων, με τη νίκη ν’ αποτελεί μονόδρομος για να υπάρχει πιθανότητα να «κλειδώσει» την πρόκριση από αυτή την αγωνιστική (σ.σ. αν η Καραμπάχ ηττηθεί από τη Σεβίλλη στην Ισπανία).
 
Το παιχνίδι παρουσιάζει μεγάλη ιδιαιτερότητα λόγω του νέου χορτοτάπητα που έχει εγκατασταθεί στο γήπεδο του Λουξεμβούργου. Ουσιαστικά, οι πρωταθλητές θα είναι η πρώτη ομάδα που θα παίξουν στο «ανανεωμένο» γήπεδο της Ντουντελάνζ, με όποιους κινδύνους κι αν ελλοχεύει αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μήλον της έριδος ο Πιέρος-Οι δύο αγγλικές προτάσεις

Η ομάδα του Τόμας Ντολ θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή από το πρώτο λεπτό αν θέλει να φύγει με το τρίποντο και ν’ αποφύγει τα μαζεμένα λάθη που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι στη Λευκωσία, όταν οι γαλαζοκίτρινοι δέχθηκαν την απρόσμενη ήττα με 4-3.
 
Οι πολυπρωταθλητές θα πρέπει να προσέξουν τον πιο δραστήριο παίκτη της Ντουντελάνζ, Ντάνιελ Σινάνι, ο οποίος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο ματς του ΓΣΠ, πετυχαίνοντας δύο γκολ.
 
Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Μεγάλου Δουκάτου, έχει σημειώσει 18 τέρματα στη φετινή σεζόν και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Την πόρτα της ενδεκάδας κτυπούν οι Μερκής και Άλεφ, ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Μπέλετς κάτω από τα δοκάρια.
Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Μιχαΐλοβιτς και στο αριστερό ο Ιωάννου. Εκτός απροόπτου την τριάδα στα στόπερ θα συμπληρώσουν οι Μερκής, Σάβιτς και Βούρος.
 
Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκεται ο Σόουζα, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τον Άλεφ ή τον Μάτιτς. Η επιστροφή του Ντε Βινσέντι στο ματς με την Πάφος FC, πρόσθεσε ακόμη μια επιλογή στο οπλοστάσιο του Ντολ.
 
Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση έδειξε να βρίσκεται επίσης, και ο Τάμαρι γι’ αυτό και δύσκολα θα μείνει εκτός επιλογών του Γερμανού.
 
Την αιχμή του δόρατος, θ’ αποτελέσει ένας εκ των Πάλβοβιτς ή Χαλένιους, εκτός κι αν ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ κάνει την έκπληξη και χρησιμοποιήσει και τους δύο στον ίδιο σχηματισμό.

Δειτε Επισης

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ ο Γαλανόπουλος
Στην Κροατία ο Ίβουσιτς, πόζαρε με το κασκόλ της Χάιντουκ-Περνά ιατρικά και υπογράφει τετραετές συμβόλαιο
Στις 17 Ιουλίου η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος-Πρώτο παιχνίδι στις 23 Αυγούστου
Τα βάζει με Κακουλή που αρνείται να παίξει στην Τουρκία ο Πολυκάρπου-«Υπέγραψε θανατική ποινή του ως ποδοσφαιριστής»
Ξεκάθαρο μήνυμα της Ανόρθωσης μετά τη Γενική Συνέλευση-«Δεν την αφήσαμε μόνη ποτέ»
ΒΙΝΤΕΟ: Λύγισε ο Αλέχο στην παρουσίασή του-«Φοβόμουν μην συμβεί κάτι και καταρρεύσει η μεταγραφή»
Ήττα 1-3 για την Ομόνοια σε φιλικό με αντίπαλο την Τερμάλικα
Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ
Νέος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας ο Κρίστιαν Κάρλσεν
Διαθέσιμα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής με την Αυστρία