Οι ανίδεοι από αιώνια ντέρμπι και οι βετεράνοι που μάτωσαν το τριφύλλι

Το ντέρμπι αιωνίων, πλησιάζει και άπαντες το περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία. Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ, κοντράρονται την Δευτέρα (2/12), στο ΓΣΠ, σε ένα παιχνίδι που επιτέλους θα μυρίσει... ντέρμπι.

Ο ΑΠΟΕΛ, έχει πάρει για τα καλά τα τελευταία χρόνια τον αέρα των πρασίνων, αφού η υπεροχή του σε νίκες τα τελευταία χρόνια είναι εμφανέστατη. Την φετινή χρονιά τα πράγματα έχουν αλλάξει και η Ομόνοια δείχνει να είναι αλλαγμένη προς το καλύτερο, αφού οι πολύ καλές τις εμφανίσεις δίνουν άλλο αέρα στους πράσινους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο Βακουφτσής που διέβη τον Ρουβίκωνα

Ένα ντέρμπι πάντα κρίνεται στις λεπτομέρειες. Σχεδόν μια ενδεκάδα ποδοσφαιριστών αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο κυπριακό ελ κλάσικο από πλευράς των γαλαζοκιτρίνων. Μπέλετς, Σάβιτς, Μιχαήλοβιτς, Μάτιτς, Άλεφ, Πάβλοβιτς και Χαλένιους, είναι από τα βασικά γρανάζια των γαλαζοκιτρίνων την φετινή χρονιά και θα είναι σίγουρα έκπληξη εάν δεν τους δούμε στο αρχικό σχήμα. 

Από την άλλη πλευρά βρίσκονται και οι... βετεράνοι που έφαγαν με το κουταλάκι τα αιώνια ντέρμπι. Στην κορυφή της λίστας δεν θα μπορούσε να μην φιγουράρει ο Στάθης Αλωνεύτης με 17 συμμετοχές και δυο γκολ. Δεύτερος στη λίστα έρχεται ο Τόμας Ντε Βινσέντι με 12 συμμετοχές και 4 γκολ. Ο τρίτος της παρέας είναι το φετινό... κανόνι των πρωταθλητών. Ο Γιώργος Μερκής, μετρά 11 συμμετοχές με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ, χωρίς όμως να σκοράρει τέρμα. Στη συνέχεια, βρίσκουμε τον Γιώργο Εφραίμ, με 9 συμμετοχές και 6 τέρματα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Από τον Ολυμπιακό και την αμφισβήτηση στον ΑΠΟΕΛ, στα… πόδια του οι Άγγλοι

Είναι μια τετράδα ποδοσφαιριστών που μπορούν να κερδίσουν την λεπτομέρεια και να κάνουν την διαφορά σε ένα παιχνίδι. Θα χρειαστεί σίγουρα η εμπειρία τους, ειδικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι που οι ποδοσφαιριστές καλούνται να γνωρίζουν τις εδικές συνθήκες για ένα τέτοιο ντέρμπι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα