Ο ανέτοιμος Ντε Βινσέντι και το κρίσιμο ερώτημα στον ΑΠΟΕΛ

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του «αιώνιου» ντέρμπι στο ΓΣΠ. Το χαμένο του πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα έκρινε το αποτέλεσμα κόντρα στην Ομόνοια και στέρησε από την ομάδα του δύο πολύτιμους πόντους, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
 
Φάνηκε από την ζωντανή τηλεοπτική προβολή του παιχνιδιού από την Primetel πως ο Αργεντινός δεν ήταν έτοιμος ψυχολογικά και πνευματικά για να εκτελέσει την «εσχάτη» των ποινών στο ποδόσφαιρο.
 
Ο τρόπος που σούταρε μπορεί να είναι συνηθισμένος και διαδεδομένος σε παγκόσμιο επίπεδο, όμως ήταν μια κακή και επιπόλαιη εκτέλεση και αυτό θα μείνει στην ιστορία.
 
Σε αυτό το σημείο, εγείρεται το ερώτημα από πολλούς οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Γιατί να εκτελέσει το πέναλτι ο Τόμας και όχι ο Ούρος Μάτιτς; Ο Σέρβος είχε ευστοχήσει στο πολύ κρίσιμο πέναλτι στην Ντουντελάνζ την περασμένη Πέμπτη (28/11) και μάλιστα, σ’ ένα πολύ δύσκολο και προβληματικό γήπεδο. Ο υγιής ανταγωνισμός μόνο καλό κάνει σε μια ομάδα και σίγουρα αυτό το ξέρει πρώτος από όλους ο Τόμας Ντολ.
 
Η απολογία του προς όλους, μετά τη λήξη του παιχνιδιού, σίγουρα, μετράει στα υπέρ του και δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως ο ίδιος θα πάρει ξανά την ευθύνη για να εκτελέσει ένα κρίσιμο πέναλτι στο άμεσο μέλλον.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών