Ο ανέτοιμος Ντε Βινσέντι και το κρίσιμο ερώτημα στον ΑΠΟΕΛ

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του «αιώνιου» ντέρμπι στο ΓΣΠ. Το χαμένο του πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα έκρινε το αποτέλεσμα κόντρα στην Ομόνοια και στέρησε από την ομάδα του δύο πολύτιμους πόντους, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
 
Φάνηκε από την ζωντανή τηλεοπτική προβολή του παιχνιδιού από την Primetel πως ο Αργεντινός δεν ήταν έτοιμος ψυχολογικά και πνευματικά για να εκτελέσει την «εσχάτη» των ποινών στο ποδόσφαιρο.
 
Ο τρόπος που σούταρε μπορεί να είναι συνηθισμένος και διαδεδομένος σε παγκόσμιο επίπεδο, όμως ήταν μια κακή και επιπόλαιη εκτέλεση και αυτό θα μείνει στην ιστορία.
 
Σε αυτό το σημείο, εγείρεται το ερώτημα από πολλούς οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Γιατί να εκτελέσει το πέναλτι ο Τόμας και όχι ο Ούρος Μάτιτς; Ο Σέρβος είχε ευστοχήσει στο πολύ κρίσιμο πέναλτι στην Ντουντελάνζ την περασμένη Πέμπτη (28/11) και μάλιστα, σ’ ένα πολύ δύσκολο και προβληματικό γήπεδο. Ο υγιής ανταγωνισμός μόνο καλό κάνει σε μια ομάδα και σίγουρα αυτό το ξέρει πρώτος από όλους ο Τόμας Ντολ.
 
Η απολογία του προς όλους, μετά τη λήξη του παιχνιδιού, σίγουρα, μετράει στα υπέρ του και δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως ο ίδιος θα πάρει ξανά την ευθύνη για να εκτελέσει ένα κρίσιμο πέναλτι στο άμεσο μέλλον.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Φτωχότερο το κυπριακό ποδόσφαιρο-Έφυγε ο μεγάλος Πανίκος Κρυστάλλης
Διεκδικεί την Προεδρία της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Ανακοινώνει τις αποφάσεις του την Πέμπτη
Στο μύλο της ονοματολογίας και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης-Βροχή τα ονόματα για τον νέο πρόεδρο της ΚΟΠ
Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία