Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η άποψη του Μπεργκ για το «φθηνό» πέναλτι του ΑΠΟΕΛ

  05/12/2019 13:08
Η άποψη του Μπεργκ για το «φθηνό» πέναλτι του ΑΠΟΕΛ

Η άποψη του Μπεργκ για το «φθηνό» πέναλτι του ΑΠΟΕΛ

  05/12/2019 13:08
Στην εικόνα της ομάδας του με τον ΑΠΟΕΛ, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι των πρασίνων, την ίδια ώρα Νορβηγός κόουτς μίλησε και για τον επερχόμενο αγώνα με τη Δόξα.
 
 
«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως και τα υπόλοιπα στο πρωτάθλημα. Είμαστε σε καλή φόρμα και ανυπομονούμε για τον αγώνα. Τα θεωρητικά πιο εύκολα παιχνίδια, όπως και το επόμενο κρύβουν παγίδες. Θεωρώ πως η εικόνα μας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα που δείξαμε μέχρι τώρα στη σεζόν. Πρέπει να δείξουμε αυτό που δείξαμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια, για να πιάσουμε ψηλά επίπεδα απόδοσης και να είμαστε κοντά σε αυτό που θέλουμε, δηλαδή να έχουμε ψηλό ρυθμό, ταχύτητα και μεγαλύτερη ένταση. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Εάν δεν προετοιμαστείς 100% και συγκεντρωθείς στο παιχνίδι με τη Δόξα, θα είναι δύσκολο.
 
Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, ο τεχνικός του τριφυλλιού είπε, «Παίξαμε αρκετά καλά με τον ΑΠΟΕΛ. Ήμασταν καλοί αμυντικά και δεχθήκαμε μόλις δύο φάσεις μαζί με το φθηνό πέναλτι. Επιθετικά επίσης τα πήγαμε καλά, πρέπει να βελτιωθούμε στο τελευταίο τρίτο όσο αφορά τις αποφάσεις που παίρνουμε στις πάσες και εάν το κάναμε αυτό θα κερδίζαμε τον αγώνα. Είμαι χαρούμενος με την διάθεση, την προσπάθεια και την εργατικότητα των ποδοσφαιριστών που τα έδωσαν όλα. Αμυντικά έγινε πολύ καλή δουλειά, προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά. Αν ήμασταν καλύτεροι στο τελευταίο διάστημα θα πετυχαίναμε γκολ».
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας