Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ρίχνει το μπαλάκι στον ΚΟΑ η Αστυνομία και δεν αποκλείει νέες συλλήψεις

  05/12/2019 16:59
Ρίχνει το μπαλάκι στον ΚΟΑ η Αστυνομία και δεν αποκλείει νέες συλλήψεις

Ρίχνει το μπαλάκι στον ΚΟΑ η Αστυνομία και δεν αποκλείει νέες συλλήψεις

  05/12/2019 16:59
Ρίχνει το μπαλάκι στον ΚΟΑ η Αστυνομία σε σχέση με τις συλλήψεις των οπαδών της Ομόνοιας, αναφέροντας πώς τα εντάλματα εκδόθηκαν με βάση στοιχεία που δόθηκαν από τον Οργανισμό.
 
Σχολιάζοντας τον σάλο που προκλήθηκε, αναφορικά με τους τρεις εκ των συλληφθέντων, που όπως αποδείχθηκε οι ταυτοποιήσεις ήταν λάθος, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού, αναφέρει πως:
 
«Σε σχέση με το περιστατικό ρίψης αντικειμένων που σημειώθηκε στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑΣ - ΑΠΟΕΛ την περασμένη Δευτέρα, η Αστυνομία προέβη σε τέσσερις συλλήψεις κατόπιν δικαστικών ενταλμάτων, στη βάση στοιχείων που δόθηκαν από την αρμόδια αρχή που είναι ο ΚΟΑ.
 
 
Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες, δεν φαίνεται να εμπλέκονται στη διάπραξη των αδικημάτων για τα οποία συνελήφθησαν γι΄ αυτό και μετά που ανακρίθηκαν αφέθηκαν ελεύθεροι. Σημειώνεται ότι, σε καμία περίπτωση η Αστυνομία δεν θέλει να προσάπτει κατηγορίες εναντίον οποιουδήποτε προσώπου, που από τις εξετάσεις διαφαίνεται ότι δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα εναντίον του.
 
 
Η Αστυνομία συνεχίζει τις ανακρίσεις και την αξιολόγηση στοιχείων σε σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση σε συνεργασία και με τον ΚΟΑ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις. Σκοπός της Αστυνομίας είναι η προσαγωγή των υπόπτων για τα αδικήματα αυτά, στο Δικαστήριο το συντομότερο».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας