Η αρνητική παράδοση και οι σίγουρες αλλαγές της Ανόρθωσης με ΑΕΛ

Με μοναδικό στόχο να σημειώσει την δεύτερη της συνεχόμενη νίκη σε παιχνίδι ντέρμπι, η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΛ, σήμερα (07/12) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Οι δυσκολίες του παιχνιδιού για την ομάδα της Αμμοχώστου είναι δεδομένες, καθώς αγωνίζεται ενάντια σε μια οργανωμένη ομάδα, η οποία έχει πολύ μεγάλη συνοχή στην αμυντική της γραμμή.

Από την άλλη, δεδομένο είναι πως η Ανόρθωση θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον δημιουργικό οίστρο των Ρούμπεν Ράγιος, Τορνίκε Οκριασβίλι και Νίκου Καλτσά για να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Οι τρεις αυτοί παίκτες είναι εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της φετινής σεζόν και η αγωνιστική τους απόδοση επηρεάζει ολόκληρη την ομάδα.

Ο Γεωργιανός τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει την σημαντική απουσία του Γιώργου Γκαλίτσιου για το σημερινό (07/12) παιχνίδι. Ο Ελλαδίτης δεξιός μπακ αντιμετωπίζει πρόβλημα στους συνδέσμους και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το επόμενο εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα.

Αντικαταστάτης του πιθανότατα θα είναι ο Μιχάλης Ιωάννου στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ τη θέση διεκδικούν με λιγότερες πιθανότητες οι Κωστάκης Αρτυματάς και Ερβίν Κοφί.

Επιπρόσθετες αλλαγές στο αρχικό σχήμα είναι πολύ πιθανές. Ο Γκιόργκι Λόρια αναμένεται να επανέλθει στο αρχικό σχήμα, μετά το πειθαρχικό του παράπτωμα στο προηγούμενο παιχνίδι, ενώ και ο Ρενάτο Μαργκάσα ετοιμάζεται για επάνοδο στην αρχική ενδεκάδα, αντί του Νταουσβίλι.

Ίσως γίνει και αλλαγή στην κορυφή της επίθεσης, με τους Ντούρις, Σαντίκ και Κατσιαράβα να διεκδικούν επί ίσοις όροις τη θέση. Η αποκλειστική απόφαση ανήκει στον Τιμούρ Κετσπάγια.

Η Ανόρθωση κατέρχεται στον αγώνα, έχοντας εναντίον της και την παράδοση κόντρα στην ομάδα της Λεμεσού. Η τελευταία της εντός έδρας νίκη ήρθε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Αύγουστο του 2015 με 2-0. Σκόρερ τότε ήταν οι Ντίνο Εντλοβού και Μάρκους Χόλγκερσον. Έκτοτε, ακολούθησαν τρεις νίκες της ΑΕΛ και δύο ισοπαλίες στη Λάρνακα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 

 

Δειτε Επισης

Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ