Τετ α τετ Πρόδρομου-Αλεσάντρο με φόντο τον... Νατέλ

Ο μεταγραφικός πυρετός του Ιανουαρίου, άρχισε να ανεβαίνει εδώ και αρκετό καιρό. Οι ομάδες, άρχισαν να ψάχνουν για πιθανούς στόχους, ποδοσφαιριστές που θα δώσουν βοήθειες στην ομάδα και να δυναμώσουν ανάλογα με τις αδυναμίες που έχουν στο ρόστερ τους. Η δυσκολία στην όλη υπόθεση είναι πως, οι ομάδες έχουν ο δικαίωμα για μόνο τέσσερις μεταγραφές, πράγμα που καθιστά το ποσοστό επιτυχίας πολύ σημαντικό.

Έτσι και στον ΑΠΟΕΛ, όπου μπορούν να μην πάρουν επαυξημένα ρίσκα θα προσπαθήσουν να το κάνουν, ούτως ώστε να μειωθεί το ποσοστό αποτυχίας μιας μεταγραφής. Στη Κύπρο, φαίνεται να ήταν το προηγούμενο διάστημα ο Αλεσάντρο ντα Σίλβα, με τον οποίο ο ΑΠΟΕΛ, συνεργάστηκε με τεράστια επιτυχία αρκετές φορές. Ο Βραζιλιάνος ατζέντης, έχει φέρει στο νησί ονόματα όπως ο Καρλάο, ο Ντε Καμάργκο, ο Λούκας Σόουζα, ο Βινίσιους  και αρκετούς άλλους. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και οι δυο νεαροί Βραζιλιάνοι που έκαναν το ξεπέταγμα στον ΑΠΟΕΛ, την περσινή χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι μεγάλες επιστροφές του ΑΠΟΕΛ με τον Ολυμπιακό και ο απρόβλεπτος Ντολ

Πρόκειται για τους Καζού και Νατέλ, οι οποίοι πραγματοποίησαν πολύ καλή χρονιά με τον ΑΠΟΕΛ, με τους πρωταθλητές να ψάχνονται μέχρι τη τελευταία στιγμή για να τους εντάξουν στο δυναμικό τους, εδικά τον Νατέλ. Όπως είναι γνωστό, το συμβόλαιο του επιθετικού της Σάο Πάολο, θα λήξει το αρχόμενο καλοκαίρι και οι γαλαζοκίτρινοι φαίνεται να ενδιαφέρονται από τώρα για να τον φέρουν ξανά πίσω στον Αρχάγγελο.

Πολύ πιθανόν να προκύψουν αρκετά νέα γύρω από το όλο θέμα αφού ρεπορτάζ από την Βραζιλία, κάνουν λόγο για επιθυμία της Σάο Πάολο να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή από τώρα, ούτως ώστε να μην τον χάσει ως ελεύθερο το ερχόμενο καλοκαίρι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Σα Πίντο: Είμαι ήσυχος, ευγενικός αλλά δεν πρέπει να μου φερθείς άσχημα, όπως έγινε με την Ανόρθωση
Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε