Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Έδεσε Ιωάννου και αύξησε τη ρήτρα αγοράς του η Ανόρθωση

  11/12/2019 09:22
Έδεσε Ιωάννου και αύξησε τη ρήτρα αγοράς του η Ανόρθωση

Έδεσε Ιωάννου και αύξησε τη ρήτρα αγοράς του η Ανόρθωση

  11/12/2019 09:22

Επίσημη αναπροσαρμογή συμβολαίου στον Μιχάλη Ιωάννου έκανε η Ανόρθωση, αυξάνοντας τη ρήτρα του συμβολαίου του στις 610 χιλιάδες. 

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 16 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας της Αμμοχώστου, ενώ αποτελεί ένα από ανερχόμενα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου. 

Η ανακοίνωση

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι έχει επέλθει συμφωνία με τον Μιχάλη Ιωάννου για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Μέσα από την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, η διοίκηση κατάφερε να διασφαλίσει ένα ποδοσφαιριστή που αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για την Ανόρθωση και να αυξήσει την ίδια στιγμή την ρήτρα αγοράς του, από τις 200 στις 610 χιλιάδες.

Ο Μιχάλης Ιωάννου είναι ένα από τα νεαρά ταλέντα της Μεγάλης Κυρίας και ένας από τους πιο υποσχόμενους ποδοσφαιριστές ενώ είναι διεθνής και με την Εθνική Ελπίδων.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 16 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας μας ενώ κλήθηκε και στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, κάνοντας επίσημο ντεμπούτο στον αγώνα με αντίπαλο την Σκωτία. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 3 αγώνες.

Ευχόμαστε στον Μιχάλη Ιωάννου μια λαμπρή καριέρα με τα χρώματα της Ανόρθωσης, η οποία θα συνοδευτεί με μπόλικες και σημαντικές επιτυχίες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας