Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ο λόγος που το κίνημα των οπαδών συναντήθηκε με τον Κούμα

  11/12/2019 13:33
Ο λόγος που το κίνημα των οπαδών συναντήθηκε με τον Κούμα

Ο λόγος που το κίνημα των οπαδών συναντήθηκε με τον Κούμα

  11/12/2019 13:33
Για την χθεσινή (10/12) συνάντηση με την ηγεσία της ΚΟΠ, ενημερώνει το ενιαίο κίνημα οργανωμένων οπαδών.
 
Οι οργανωμένοι αναφέρονται στο θέμα της κάρτας φιλάθλου, τονίζοντας πως οι οποιεσδήποτε αποφάσεις δεν πρέπει να παίρνονται στην απουσία του κόσμου.
 
Συμπληρώνουν πως η υφιστάμενη κατάσταση στο συγκεκριμένο θέμα επιβάλλεται να αλλάξει, γι' αυτό και οι συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς δεν θα σταματήσουν εδώ.
 
Αναλυτικά:
 
Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΚΟΠ μια πρώτη συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ομοσπονδίας και οργανωμένων οπαδών στην παρουσία και του Γ.Δ. της ΚΟΠ. Το είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι δεν γίνετε να παίρνονται αποφάσεις για τόσο σημαντικά θέματα εν την απουσία του πιο σημαντικού συστατικού. ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Στην συνάντηση κατατέθηκαν απόψεις αλλά και δεδομένα που προέκυψαν σε όλο αυτό το διάστημα που υφίσταται η συγκεκριμένη κατάσταση. Δεν ήταν μια συνάντηση που μπορούσαν να παρθούν συγκεκριμένες αποφάσεις αλλά μια συνάντηση ως ένα βήμα προς αυτές. Η υφιστάμενη κατάσταση επιβάλλετε να αλλάξει άρδην και οι προσπάθειες μας σαν οργανωμένοι οπαδοί δεν θα σταματήσουν εδώ. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις με τους αρμόδιους φορείς θα συνεχιστούν.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

Με εκτίμηση
Ενιαίο Κίνημα Οπαδών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας