Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ταξίδι-αστραπή Λάρκου και Ταραπουλούζη για μεταγραφικούς σκοπούς

  11/12/2019 17:48
Ταξίδι-αστραπή Λάρκου και Ταραπουλούζη για μεταγραφικούς σκοπούς

Ταξίδι-αστραπή Λάρκου και Ταραπουλούζη για μεταγραφικούς σκοπούς

  11/12/2019 17:48
Όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη της εμβόλιμης μεταγραφικής περιόδου, θα εντατικοποιούνται περισσότερο οι προσπάθειες της Ομόνοιας για ενίσχυση.

Ήδη, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Νεόφυτος Λάρκου και ο αρχισκάουτερ Σίμος Ταραπουλούζης βρίσκονται στην Πράγα, για να παρακολουθήσουν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, ούτως ώστε να είναι πανέτοιμοι να προβούν στις απαραίτητες κινήσεις την κατάλληλη στιγμή.

Οι αρχικές προτεραιότητες της ομάδας προγραμματισμού και της τεχνικής ηγεσίας των πρασίνων είναι η απόκτηση ενός τερματοφύλακα κάτω των 22 ετών για εναλλακτική λύση πίσω από τον Φαμπιάνο και η προσθήκη ενός πρωτοκλασάτου ακραίου επιθετικού.

Ανάλογα με τις υπόλοιπες μεταγραφικές ανάγκες που θα προκύψουν, θα εξαρτηθούν και οι υπόλοιπες κινήσεις των άμεσα υπευθύνων. Δεν αποκλείεται η Ομόνοια να μην εξαντλήσει το δικαίωμα των τεσσάρων μεταγραφικών κινήσεων.

Ζητούμενο είναι και το ποιοι θα αποχωρήσουν από το ρόστερ, για να έρθουν κάποιοι άλλοι. Είναι σχεδόν δεδομένο πως πολύ σύντομα θα έχουμε ουσιαστικές εξελίξεις πάνω σε όλα τα θέματα, που άπτονται του προγραμματισμού των πρασίνων.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας