Η πολύ μεγάλη πρόκληση του Απόλλωνα και οι αλλαγές του Σωφρόνη

Το σημερινό (14/12) παιχνίδι για τον Απόλλωνα κόντρα στην Ανόρθωση είναι κρίσιμο, σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δεν είναι υπερβολή να τονίσουμε πως ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία της λεμεσιανής ομάδας για διεκδίκηαη του πρωταθλήματος.

Αυτό το γεγονός βάζει μια επιπρόσθετη πίεση στους ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή για το θετικό αποτέλεσμα. Οι δυσκολίες και οι ιδιαιτερότητες του αυριανού ντέρμπι είναι δεδομένες, αλλά υπάρχει πολύ μεγάλη πίστη στο Κολόσσι για συνέχεια στην εξαιρετική πορεία των τελευταίων εβδομάδων.

Ο Κύπριος τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας έχει για άλλη μια εβδομάδα πολλά αγωνιστικά προβλήματα, για να αντιμετωπίσει. Οι Περέιρα, Γκακπέ, Ρομπέρζ, Ενσούε και Ψύχας θα είναι σίγουροι απόντες, ενόψει Ανόρθωσης.

Από την άλλη, οι Αγκίρε και Γιούστε νιώθουν πολύ καλύτερα και έχουν καλές πιθανότητες, για να βρίσκονται στην αποστολή. Για να είναι και οι δύο στο αρχικό σχήμα, θεωρείται δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς έχουν χάσει αρκετό έδαφος.

Οι αλλαγές στη βασική ενδεκάδα, σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, θα είναι αναγκαστικές, ελέω των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων. Όσοι αγωνιστούν, όμως, θα θέλουν να αποδείξουν πράγματα στον προπονητή τους και να χαρίσουν μια πολύ μεγάλη επιτυχία στην ομάδα τους.

Δεν έγιναν ξεκάθαρες οι προθέσεις του Αυγουστή, ως προς το αρχικό σχήμα, για την ώρα. Ο Κύπριος τεχνικός συνηθίζει να εκπλήσσει με τις επιλογές του και ίσως κάνει το ίδιο, και αυτή την εβδομάδα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η ομάδα της Λεμεσού είναι πανέτοιμη από κάθε άποψη για μια πολύ μεγάλη επιτυχία, σήμερα το απόγευμα. Στο χέρι των ποδοσφαιριστών και του Σωφρόνη Αυγουστή είναι να το πετύχουν.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»