Η… ασυλία του Τάμαρι και το μεγάλο στοίχημα με Γιάκολις

Η απομάκρυνση του Τόμας Ντολ από τον πάγκο της τεχνικής ηγεσίας του ΑΠΟΕΛ είναι εμφανές πως έκανε καλό στους ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων, καθώς στα δύο τελευταία παιχνίδια με Σεβίλλη και με Εθνικό παρουσίασαν ένα διαφορετικό πρόσωπο.
 
Η ψυχολογία των ίδιων έχει ανεβεί και οι παίκτες δείχνουν πως έχουν επηρεαστεί θετικά από την προσωρινή αλλαγή στη τεχνική ηγεσία της ομάδας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Ροζ βαλίτσα έξω από το προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ κινητοποίησε τις Αρχές
 
Αν εξαιρέσουμε τον αγώνα με τη Σεβίλλη, ο οποίος ήταν βαθμολογικά αδιάφορος, στην αναμέτρηση με τον Εθνικό, κυρίως στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά κινητικοί, δημιούργησαν φάσεις και είχαν καλή απόδοση.

Ο Λούκας Χατζηλούκας, έδωσε την ευκαιρία στον Γιάκολις να αγωνιστεί στο φτερό της επίθεσης και έχει αρκετά καλή παρουσία, καθώς είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει λύσεις και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης, ενώ ταυτόχρονα προσθέτει και αρκετή ποιότητα στην ομάδα.  

Είναι γεγονός πως ο Κροάτης εξτρέμ συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο κυπριακό κοινό στην παρουσία του στον Απόλλωνα και απέδειξε πως μπορεί να κάνει τη διαφορά, αφού όλοι γνωρίζουμε τις δυνατότητες.

Στην πρώτη του θητεία στο νησί μας έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις ως δεξί εξτρέμ, ωστόσο στον ΑΠΟΕΛ στη συγκεκριμένη θέση αγωνίζεται ο Τάμαρι και μοιάζει δύσκολο το σενάριο να μετακινηθεί από εκεί.
 
Ο Ιορδανός άσος των γαλαζοκιτρίνων, δεν ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο τη φετινή χρονιά, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που τόσο σε Ευρώπη, όσο και εγχώριες διοργανώσεις απέδειξε πως μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Μούσα Αλ Τάμαρι και Αντόνιο Γιάκολις είναι δύο ποδοσφαιριστές που αναμφίβολα προσθέτουν ποιότητα στους πρωταθλητές, κυρίως όταν βρίσκονται και οι δύο στον αγωνιστικό χώρο.

Το μεγάλο στοίχημα όμως, για τον Λουκά Χατζηλούκα αλλά και τον προπονητή που θα αναλάβει τον ΑΠΟΕΛ είναι να αξιοποιηθούν και οι δύο με τον σωστό τρόπο, ούτως ώστε να προστεθεί η ταχύτητα που λείπε μέχρι στιγμής από τους γαλαζοκιτρίνους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Οι ενδεκάδες ΑΠΟΕΛ και Πάφου για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Οι ενδεκάδες Οθέλλου και Απόλλωνα για τον αγώνα Κυπέλλου
Στον Άρη μέχρι το 2026 ο Μποάκι
Άνοιξε μέτωπο με την ΚΟΠ ο ΑΠΟΕΛ-Συγκρίνει την απόφαση για κόκκινη σε Ντράζιτς με φάση της Ομόνοιας
ΑΠΟΕΛ και Πάφος φορτσάρουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς-Μοιρασμένες οι αποδόσεις στη Fonbet
Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικός αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΟΣ
Οθέλλος-Απόλλωνας ανοίγουν την αυλαία της Α΄φάσης του Κυπέλλου ποδοσφαίρου
Super Cup: ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Παρελθόν από την Καρμιώτισσα ο Σωφρόνης
Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup