Αν και άργησε βρήκε σιγά σιγά αυτό που ήθελε

Αρκετή κουβέντα γίνεται τη φετινή περίοδο κατά πόσο η ΑΕΛ μπορεί να ανταπεξέλθει στους στόχους της που έχει θέσει. Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε για τη φετινή χρονιά, η ΑΕΛ, είναι αναγκασμένη κάθε παιχνίδι να δίνει εξετάσεις.

Η νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και η πολύ καλή εμφάνιση, ήρθε να δέσει σαν γλυκό στα όσα περνά η ΑΕΛ τη φετινή περίοδο και να κλείσει μερικά στόματα. Είναι μια νίκη που περισσότερο αφορά τους ποδοσφαιριστές ούτως ώστε να πιστέψουν και αυτοί με τη σειρά τους στις δυνατότητες τους. Το χρειάζονταν και με το παραπάνω και το δικαιούνταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτοί που έσπασαν τα κοντέρ την περασμένη δεκαετία

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού έχουν ένα πολύ καλό ρόστερ και η ομάδα δείχνει έτοιμοι να δώσει τη μάχη για να κερδίσει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο στο τέλος της χρονιάς. Η νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Κέρκεζ να περάσουν ευχάριστα τις γιορτές της και να δουν την συνέχεια του πρωταθλήματος με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Το θετικό της όλης υπόθεσης είναι πως ξεκίνησαν σιγά σιγά να βρίσκουν δίκτυα και οι επιθετικοί της ομάδας της Λεμεσού. Όσο ο Χουράδο τόσο και ο Μοέ, δείχνουν να είναι αρκετά ανεβασμένοι σε σχέση με τα όσα έδειξαν από την αρχή της περιόδου και σίγουρα είναι κάτι που χαροποιεί όλους στο στρατόπεδο των γαλαζοκιτρίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Όταν η Κύπρος ανάγκασε την Ευρώπη να υποκλιθεί την τελευταία δεκαετία
 

Πλέον ο Ντούσαν Κέρκεζ,  έπιασε δουλειά και σιγά σιγά ξεκίνησε το ψάξιμο για τους μεταγραφικούς στόχους ενόψει Ιανουαρίου. Οι Ντόσα Τζούνιορ και Τόρες αποτελούν παρελθόν από την ομάδα, ενώ πρόσφατα αναπτύχθηκε και η φημολογία περί ενδιαφέροντος της Νέας Σαλαμίνας για τον Ιβάν Κάρλος.

Κινήσεις σίγουρα θα γίνουν και θα είναι στο σύνολο 2-3. Αν αναλογιστεί κανείς και τη δυσκολία εξεύρεσης ποδοσφαιριστή έτοιμου στα μέσα του χρόνου, τότε οι ιθύνοντες στο όλο θέμα εκτός του ότι πρέπει να κινηθούν γρήγορα, πρέπει να βρουν και τους κατάλληλους στόχους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Έντονη δυσαρέσκεια ΔΣ ΑΕΛ για απόφαση Αθλητικού Δικαστή-«Είναι ξεκάθαρα προβληματική και λανθασμένη»
Καίει την ΑΕΛ η απόφαση Βρυωνίδη για το ντέρμπι-Απορρίπτει τα περί πολιτικών παρεμβάσεων
Μοίρασε πρόστιμα και αποκλεισμούς ο Αθλητικός Δικαστής
Απαντά στην Πάφο ο ΑΠΟΕΛ-«Προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο ΑΠΟΕΛ ευνοήθηκε»
Στον Απόλλωνα οι τρεις βαθμοί του ντέρμπι-Επέβαλε ποινές κεκλεισμένων ο Βρυωνίδης
Φωνάζει για τη διαιτησία του Super Cup η Πάφος-Ζητά ξένους διαιτητές
Πυροδότησε βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Ανακοίνωσε καταρχήν συμφωνία
Δεν ικανοποίησε τον Μπέλετς η εμφάνιση ΑΠΟΕΛ στο Super Cup-«Δεν ήμασταν τόσο καλοί»
Άλλος ένας τίτλος για τον ΑΠΟΕΛ-Κέρδισε την Πάφο και κατέκτησε το Super Cup
Ενδεχομένως αύριο η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για το Απόλλων-ΑΕΛ, που δεν άρχισε ποτέ