Ο χαρακτήρας του Απόλλωνα και το δυσοίωνο έργο του Σωφρόνη

Η νέα νίκη σε ντέρμπι για τον Απόλλωνα κόντρα στην Ομόνοια φέρνει την ομάδα της Λεμεσού σε πολύ καλή βαθμολογική θέση, ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας.

Σ΄ ένα άλλο φετινό παιχνίδι ντέρμπι, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή έδειξε χαρακτήρα και συνέχισε την εκπληκτική του πορεία, με τον Κύπριο τεχνικό. Το επίτευγμα της λεμεσιανής ομάδας γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, αν αναλογιστεί κανείς τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που εμφανίζονται, κατά την διάρκεια των παιχνιδιών.

Τελευταία θύματα της μάστιγας που κατατρέχει στο φετινό πρωτάθλημα τον Απόλλωνα είναι οι Φώτης Παπουλής και Εμίλιο Ενσούε. Ο μεν πρώτος αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα από το προχθεσινό (04/01) παιχνίδι, ενώ ο δεύτερος δεν ήταν απόλυτα έτοιμος, για να ολοκληρώσει τον αγώνα και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο κόντρα στους πράσινους. Η κατάστασή τους, θα αξιολογηθεί μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Απόντες από το επόμενο εκτός έδρας  παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, θα είναι οι Αττίλα Σαλάι και Εστεμπάν Σακέτι, λόγω καρτών. Ως εκ τούτου, το έργο του Κύπριου τεχνικού για τον καταρτισμό της ενδεκάδας γίνεται ακόμα δυσκολότερο, καθώς θα πρέπει να βρεθούν οι λύσεις για την αναπλήρωση των συνεχόμενων απωλειών που προκύπτουν.

Από την άλλη, όμως υπάρχει πολύ μεγάλη ικανοποίηση για την πορεία αντεπίθεσης που πραγματοποιεί η ομάδα από τις αρχές Οκτωβρίου του 2019. Κόντρα στην Ομόνοια δεν έθελξε με την απόδοση της, όμως ήταν απόλυτα αποτελεσματική και ουσιαστική, πετυχαίνοντας μια πολύ σπουδαία νίκη με πρωταγωνιστές τους Ζελάγια και Ζοέλ Μολ.

Αυτή η επιτυχία κάνει όλους όσους ασχολούνται με τα ενδότερα της ομάδας, να δουν το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, περιμένοντας και την μεταγραφική ενίσχυση που επίκειται. Η απόκτηση ενός ποιοτικού επιθετικού είναι ειλημμένη απόφαση, ενώ και οι υπόλοιπες εκκρεμότητες, όσον αφορά τις προσθαφαιρέσεις, αναμένεται να κλείσουν πάρα πολύ γρήγορα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παρέσυρε τη Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος και ανεβαίνει η ΑΕΚ
Επέστρεψε στα τρίποντα με τριάρα η Ομόνοια-Κέρδισε την ΑΕΛ στο ΓΣΠ
Στο παρά πέντε πυροδοτεί τη βόμβα Γιόβετιτς η Ομόνοια-Το πλούσιο βιογραφικό του ποδοσφαιριστή
Δύο αγώνες για την πρεμιέρα της 5ης αγωνιστικής
Έντονη δυσαρέσκεια ΔΣ ΑΕΛ για απόφαση Αθλητικού Δικαστή-«Είναι ξεκάθαρα προβληματική και λανθασμένη»
Καίει την ΑΕΛ η απόφαση Βρυωνίδη για το ντέρμπι-Απορρίπτει τα περί πολιτικών παρεμβάσεων
Μοίρασε πρόστιμα και αποκλεισμούς ο Αθλητικός Δικαστής
Απαντά στην Πάφο ο ΑΠΟΕΛ-«Προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο ΑΠΟΕΛ ευνοήθηκε»
Στον Απόλλωνα οι τρεις βαθμοί του ντέρμπι-Επέβαλε ποινές κεκλεισμένων ο Βρυωνίδης
Φωνάζει για τη διαιτησία του Super Cup η Πάφος-Ζητά ξένους διαιτητές