Ο στόχος στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και το... κατάμεστο Παπαδόπουλος

Δηλώσεις παραχώρησε μετά και την ευρεία νίκη της Ανόρθωσης επί της Πάφου στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πιλακούτας. 

Μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος Tύπου της ομάδας της Αμμοχώστου, αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, το μεταγραφικό κομμάτι αλλά και το θέμα Πόποβιτς.

Γεμάτο, περιμένουν το Αντώνης Παπαδόπουλος οι διοικούντες της Κυρίας για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η συνέχεια του σόου της Ανόρθωσης και ο προσγειωμένος Τιμούρ

Αναλυτικά όσα ανέφερε: 

«Όπως είπε και ο προπονητής, οι παίκτες έδειξαν την ίδια σοβαρότητα στο γήπεδο όπως και σε προηγούμενα παιχνίδια. Ήταν δύσκολο παιχνίδι το οποίο επηρέασε το βροχερό σκηνικό και ο άνεμος που έπνεε στην περιοχή. Δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Θεωρώ πως ελέγχαμε το παιχνίδι από την αρχή και ήταν σημαντικό που σκοράραμε νωρίς. Είχαμε καλή απόδοση σε αρκετά διαστήματα του παιχνιδιού. Επίσης, εκτός από τη νίκη, σημαντικό είναι και το γεγονός πως δεν θα χάσουμε κάποιο ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, αφού είχαμε αρκετούς στο όριο».

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Περιμένουμε να είναι κατάμεστο «Αντώνης Παπαδοπουλος». Ήδη τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο διαδικτυακό σύστημα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο έχουμε δείξει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, πως αν η ομάδα αποδώσει με τις δικές της δυνατότητες δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Υπάρχει ρεπό σήμερα και θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις τις υπόλοιπες ημέρες μέχρι την Κυριακή. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο καλά γίνεται. Πάντοτε τα ντέρμπι προσελκύουν τα βλέμματα. Οι δυο προπονητές γνωρίζουν πολύ καλά πως πρέπει να προσεγγίσουν τον αντίπαλο. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό οφείλουμε και πρέπει να το κάνουμε».

Τι γίνεται στο κομμάτι της ενίσχυσης και τον Πόποβιτς; «Να κάνουμε ακόμη λίγη υπομονή. Με βάση τις διεργασίες που γίνονται, πολύ σύντομα θα έχουμε νεότερα στο κομμάτι του μεταγραφικού σχεδιασμού. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπάρξουν και νεότερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος