Η ιδανική αρχή και οι επόμενες μεγάλες προκλήσεις της Ανόρθωσης

Το 2020 ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο για την Ανόρθωση, η οποία κέρδισε στη Πάφο και ανέβηκε στη κορυφή της βαθμολογίας με 33 βαθμούς. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια ήταν απόλυτα σοβαρή και συγκεντρωμένη, πετυχαίνοντας μια επαγγελματική επιτυχία πριν από τα δύο συνεχόμενα ντέρμπι που ακολουθούν κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια.

Πρωταγωνιστής ήταν για άλλη μια φορά για την ομάδα της Αμμοχώστου ήταν ο Ρούμπεν Ράγιος. Ο έμπειρος Ισπανός επιτελικός μέσος πέτυχε δύο γκολ, φθάνοντας τα 14 και εδραιώθηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στο πρωτάθλημα. Επιπρόσθετα, έδωσε και την ασίστ στον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Ο Ράγιος είναι ολοένα και καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο, δικαιώνοντας όλους όσους τον εμπιστεύονται.

Η προσοχή, πλέον, στρέφεται στο επερχόμενο πολύ μεγάλο εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Σε αυτό το παιχνίδι, ο αντικειμενικός στόχος δεν αλλάζει, αφού οι τρεις βαθμοί είναι εκ των ων ουκ άνευ. Όλοι στην ομάδα της Αμμοχώστου αντικρίζουν το παιχνίδι, ως μια πολύ μεγάλη πρόκληση. Εάν καταφέρει να κερδίσει την ομάδα της Λευκωσίας, τότε θα εδραιωθεί στην κορυφή και θα δει με περισσότερη αισιοδοξία τη δύσκολη συνέχεια.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Τιμούρ Κετσπάγια περιμένει να δει την αγωνιστική κατάσταση των Μουρτάζ Νταουσβίλι και Τορνίκε Οκριασβίλι, ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (12/01). Εκφράζεται η συγκρατημένη αισιοδοξία πως οι δύο Γεωργιανοί ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται κανονικά στο πλάνο του προπονητή τους, ξεπερνώντας τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Αντίθετα, ο Ρενάτο Μαργκάσα είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα κόντρα στους μόνιμους πρωταθλητές Κύπρου. Ο κυπροποιημένος αμυντικός μέσος κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει να δώσει το παρόν του. Οι πιθανότητες, πάντως, δεν είναι με το μέρος του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ