Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Προχωρεί σε καταγγελίες ο Παναγή κατά Κούμα

  14/01/2020 13:17
Προχωρεί σε καταγγελίες ο Παναγή κατά Κούμα

Προχωρεί σε καταγγελίες ο Παναγή κατά Κούμα

  14/01/2020 13:17

Ένα νέο μέτωπο έρχεται να ταράξει συθέμελα το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ο πρώην διαιτητής Μάριος Παναγή έστειλε επιστολή στον ΚΟΑ, μέσω δικηγόρου, και ζητά να του γνωστοποιηθεί αν υπάρχει αρμόδιο όργανο στο νησί μας που έχει τις εξουσίες βάσει του νόμου να εξετάζει καταγγελίες ή γεγονότα για άτομα που κατέχουν αξιώματα στο χώρο του αθλητισμού.

Ο Παναγή έθεσε προθεσμία, για να ικανοποιηθεί το αίτημα του και αν γίνει αυτό εφικτό, τότε θα προχωρήσει σε καταγγελίες κατά του προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα.

Αναλυτικά η επιστολή:

Αξιότιμοι Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή εκ μέρους του πελάτη μας κ. Μάριου Παναγή εκ Λευκωσίας, ζητούμε όπως μας γνωστοποιηθεί εντός επτά (7) ημερών, κατά πόσον υπάρχει αρμόδιο όργανο, το οποίο έχει τις εξουσίες βάσει νόμου να εξετάζει καταγγελίες ή/και γεγονότα ή/και παράπονα για άτομα που κατέχουν θέσεις και για άλλους θεσμικούς παράγοντες και κατέχοντες αξιώματα στον χώρο του αθλητισμού και, εάν ναι, ποιο είναι.

Ο πελάτης μας προτίθεται να υποβάλει καταγγελίες όσο αφορά τον χώρο του αθλητισμού, οι οποίες αφορούν κυρίως τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου κ. Γιώργο Κούμα, και ως εκ τούτου θα πρέπει να γνωρίζει εκ των προτέρων για τις διαδικασίες υποβολής τέτοιων καταγγελιών, καθώς και για τη διαδικασία διαφάνειας που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Επίσης, με βάση τον περί Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Νόμο αιτούμαστε όπως μας γνωστοποιηθεί η διαδικασία καθίδρυσης και συγκρότησης Ανακριτικής Αρχής και όπως ενημερωθούμε ως προς το αρμόδιο και νομικά συγκροτημένο όργανο δύναται να υποβληθούν καταγγελίες ενώπιον της Ανακριτικής Αρχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας