Η απίστευτη σύμπτωση με τους τερματοφύλακες της Ομόνοιας

Το θέμα με τους τερματοφύλακες είναι μια… πονεμένη ιστορία στην Ομόνοια, τη φετινή σεζόν. O τραυματισμός του Φαμπιάνο, έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των προβλημάτων στη συγκεκριμένη θέση, εδώ και λίγους μήνες.

Στους πράσινους υπάρχει πολύ μεγάλη αγωνία για τα νεότερα σχετικά με την κατάσταση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, ενόψει του ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (19/01) κόντρα στην Ανόρθωση.

Αν δεν καταφέρει να αποθεραπευτεί έγκαιρα ο Φαμπιάνο, τότε η μόνη διαθέσιμη λύση που υπάρχει αυτή τη στιγμή, είναι αυτή του Χαράλαμπου Κυριακίδη. Ο νεαρός Κύπριος τερματοφύλακας διαθέτει πολύ μεγάλο ταλέντο, είναι εξελίξιμος, αλλά από την άλλη, δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια του.

Οι ιθύνοντες των πρασίνων θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή, να δουν αν θα είναι διαθέσιμος ο Φαμπιάνο, για το ντέρμπι κόντρα στην ομάδα της Αμμοχώστου. Εύχονται να μην αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό και να είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος. Σε διαφορετική περίπτωση, τότε ο Κυριακίδης θα κάνει ντεμπούτο από... σπόντα στο φετινό πρωτάθλημα.

Πάντως, υπάρχει μια τεράστια σύμπτωση στην Ομόνοια, πριν τα φετινά ντέρμπι κόντρα στην ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια. Οι σοκαριστικοί τραυματισμοί των Φράνσις Ουζόχο και Κωνσταντίνου Παναγή τον Οκτώβριο του 2019, συνέβησαν πριν το ντέρμπι του πρώτου γύρου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Στη θέση τους, αποκτήθηκε και εγγράφηκε έγκαιρα ο Φαμπιάνο με... διαδικασίες εξπρές. Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε σε εκείνο το παιχνίδι, έχοντας μια πολύ θετική εμφάνιση.

Την δεδομένη στιγμή, ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας είναι εξαιρετικά αμφίβολος για να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα της Αμμοχώστου. Το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, θα το καταδείξουν οι επόμενες προπονήσεις, αλλά και η πορεία της αποθεραπείας του ιδίου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»