Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Ο ΠτΔ επιβεβαίωσε αυτά που λέμε-Η κάρτα οπαδού έχει καταλήξει φιάσκο»

  18/01/2020 17:42
«Ο ΠτΔ επιβεβαίωσε αυτά που λέμε-Η κάρτα οπαδού έχει καταλήξει φιάσκο»

«Ο ΠτΔ επιβεβαίωσε αυτά που λέμε-Η κάρτα οπαδού έχει καταλήξει φιάσκο»

  18/01/2020 17:42

Στις προχθεσινές (16/1) δηλώσεις του ΠτΔ, τους κόκκινους φακέλους αλλά και το όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο κυπριακό ποδόσφαιρο αναφέρονται οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ, με ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Την ίδια ώρα οι οργανωμένοι οπαδοί της λεμεσιανής ομάδας τονίζουν πως η κάρτα οπαδού έχει καταλήξει σε φιάσκο αλλά και πως έχει αποτύχει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επιστρέφουν οι διαιτητές-Πότε συνεχίζονται οι αγώνες

Aναλυτικά:

Οι προχθεσινές δηλώσεις του ΠτΔ επιβεβαιώνουν αυτά που λέμε τόσο καιρό. Τα προβλήματα του κυπριακού αθλητισμού είναι αλλού και ξεκάθαρα η κάρτα οπαδού έχει καταλήξει σε φιάσκο.

Εδώ και 2 χρόνια που απέχουν οι οργανωμένοι, μαζί με χιλιάδες κόσμο, δεν έχει αλλάξει το παραμικρό. Άθλιες γηπεδικές εγκαταστάσεις, στημένα, κόκκινοι φάκελοι, φωνές από παράγοντες για διαιτησία και διαφθορά, τηλεοπτικά, πολιτικά, οικονομικά συμφέροντα, εμπρησμοί, λάθος συλλήψεις, ποινές σε σωματεία για άναμμα πυρσών, για ζημιές στις κερκίδες( αποφάσεις του αθλητικού δικαστή) και το μόνο που έχετε κάνει είναι προπαγάνδα υπέρ της κάρτας οπαδού.

Τα γεγονότα πιο πάνω έρχονται για ακόμα μια φορά να ξεγυμνώσουν το γελοίο μέτρο σας και να παρουσιάσουν την ωμή πραγματικότητα.

Αφού θα φέρετε που θα φέρετε κλιμάκιο της UEFA και την ακούτε, ρωτήστε τους ξανά για την κάρτα οπαδού για να σας υπενθυμίσουν ότι έχει αποτύχει παντού.

Κοσμάκη καλωσόρισες στη χαρά του θεάματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας