Πώς η διακοπή βρίσκει ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα, Ομόνοια και Ανόρθωση

Η αναβολή μέχρι νεοτέρας του πρωταθλήματος, αλλάζει ριζικά τον προγραμματισμό όλων των ομάδων και τις φέρνει σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Η απουσία παιχνιδιών, έστω και για μια εβδομάδα, δημιουργεί πολύ μεγάλο πρόβλημα στον αγωνιστικό ρυθμό, ειδικότερα στις πολύ μεγάλες ομάδες.

Από την άλλη, όμως, δίνεται η πολύ μεγάλη ευκαιρία για ανασύνταξη, λίγες στιγμές… ξεκούρασης για όλους, αλλά και για την  επάνοδο κάποιων ποδοσφαιριστών από τραυματισμό.

Στον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ, η κατάσταση είναι κάκιστη. Οι τελευταίες βαθμολογικές απώλειες, σε συνδυασμό με τις πολύ άσχημες εμφανίσεις, κάνουν δύσκολη τη ζωή στο «γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο. Ο Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν δεν κατάφερε να αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του, προς το καλύτερο, για την ώρα και ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Αυτό που εύχεται ο Νορβηγός τεχνικός είναι να ενσωματωθούν οι νέοι ποδοσφαιριστές, το συντομότερο δυνατό και να ριχθούν όλοι… με τα μούτρα στη σκληρή δουλειά, για την άμεση βελτίωση.

Η πρωτοπόρος Ανόρθωση μπορεί να βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, όμως ταλαιπωρείται με πάρα πολλούς τραυματισμούς το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια ελπίζει πως οι ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών θα αποθεραπευτούν έγκαιρα και θα είναι έτοιμοι για τις υπόλοιπες μεγάλες προκλήσεις, που ακολουθούν. Ο Γεωργιανός κόουτς περιμένει και τα… δώρα από τον Άγιο Βασίλη, σχετικά με τις μεταγραφικές προσθήκες που έπονται τις επόμενες μέρες.

Το σίριαλ με τους τερματοφύλακες συνεχίζει να… μαστίζει την Ομόνοια, με τελευταίο θύμα τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Φαμπιάνο, Στους πράσινους περιμένουν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων από την Πορτογαλία, ούτως ώστε να γνωρίζουν τι θα πράξουν από εδώ και πέρα, σχετικά με αυτό το θέμα. Είναι βέβαιο το ενδεχόμενο απόκτησης τερματοφύλακα, εάν επαληθευτούν οι φόβοι, περί μακροχρόνιας απουσίας του Λατινοαμερικάνου από την αγωνιστική δράση. Ο Μπεργκ και οι ποδοσφαιριστές του έχουν τον χρόνο να βελτιωθούν και να ανασυνταχθούν, ούτως ώστε να επέλθουν καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια.

Ο Απόλλωνας του Σωφρόνη Αυγουστή βρίσκεται σε μια πολύ καλή κατάσταση τους τελευταίους μήνες και σίγουρα, η επ΄ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος, δεν θα ωφελήσει την ομάδα της Λεμεσού. Οι Μπένσοπ, Ματέι και Ντένιτς θα έχουν το δικό τους χρόνο να προσαρμοστούν και να εγκλιματιστούν πιο εύκολα στα νέα δεδομένα, που είναι μπροστά τους. Επιπρόσθετα, δίδεται ο χρόνος στον Κύπριο τεχνικό της ομάδας να δουλέψει καλύτερα, με όσους επανέρχονται από τραυματισμό. Εκφράζεται η αισιοδοξία πως σε λίγες μέρες, θα υπάρχει πλήρης… απαρτία στο Κολόσσι και θα αρχίσει η τελική αντεπίθεση προς την κορυφή.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα