H τέταρτη μεταγραφή που φέρνει πονοκέφαλο στο Σωφρόνη

Ο Απόλλωνας μπήκε αποφασισμένος στο μεταγραφικό παραθυράκι του Ιανουαρίου ούτως ώστε να κλείσουν όσο το συντομότερο, οι «τρύπες» που έχουν διαφανεί στο ρόστερ των κυανολέυκων της Λεμεσού.

Φλορεντίν Ματέι, Μπέντσοπ και Τζιόρτζε Ντένιτς είναι οι τρεις προσθήκες του Σωφρόνη Αυγουστή και πλέον το κενό που υπήρχε στο ρόστερ με τη φυγή των Ζελάγια, Καρ και Ρομπέρζ έκλεισε. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ζητούν απαντήσεις οι διαιτητές και… μετά τα νεότερα-Δεν ανακοινώνουν πότε επιστρέφουν
 
Από εδώ και πέρα αυτό σημαίνει πως για να γίνει περαιτέρω κίνηση μέχρι και το τέλος του Ιανουαρίου πρέπει να αποχωρήσει κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής. Κάπου εδώ το πράγμα δυσκολεύει για τον Κύπριο τεχνικό αφού πλέον έχει και κατά νου και ποδοσφαιριστές από τον β’ κατάλογο.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανολεύκων, ανέφερε πως στον Απόλλωνα ψάχνονται για ακόμη μια κίνηση στην επίθεση. «Βέβαια σε μια μεταγραφική περίοδο δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το οτιδήποτε», συμπλήρωσε ο Φανούριος Κωνσταντίνου όσο αφορά τον Ντιγκινί.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μήνυμα επιστροφής από τον Ρομπέρζ

Ο Γάλλος, ενδιαφέρει τον Απόλλωνα με την ομάδα της Λεμεσού, να θεωρεί δεδομένο πως θα κινηθεί για την απόκτησή του και το ερχόμενο καλοκαίρι όπου θα λήξει και το συμβόλαιο του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ευεργετική μπορεί να χαρακτηριστεί η διακοπή και στον Απόλλωνα αφού οι Ματέι, Μπέντσοπ και Ντένις, όχι μόνο θα βρίσκονται στην αποστολή των γαλάζιων για τον επόμενο αγώνα αλλά έχουν και το χρόνο πλέον να μπουν πιο ομαλά στην ομάδα.

Είναι αποδεκτό από όλες τις πλευρές, πως ο Απόλλωνας τρέχει με μεγάλες ταχύτητες καλύπτοντας όλα τα «σπασμένα» του κακού ξεκινήματος. Αυτό που αξίζει σχολιασμού είναι πως το τελευταίο διάστημα ο Σωφρόνης Αυγουστή, έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετά προβλήματα τραυματισμών.

Είναι άξιο απορίας πραγματικά, όταν ο Απόλλωνας παίξει φουλ που μπορεί να φτάσει και τι μπορεί πραγματικά να κάνει. Μέχρι στιγμής, έχει κινηθεί σωστά και ουσιαστικά το μεταγραφικό παζάρι, με το μόνο ερωτηματικό να είναι πως θα αντιδράσει χωρίς τον μόνιμο σκόρερ του, Εμίλιο Ζελάγια.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια