Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

LIVE: Έτσι διαμορφώνεται το πρόγραμμα των αγώνων

Πέτρος Πετρή, Γιώργος Περικλέους  20/01/2020 10:48
LIVE: Έτσι διαμορφώνεται το πρόγραμμα των αγώνων

LIVE: Έτσι διαμορφώνεται το πρόγραμμα των αγώνων

Πέτρος Πετρή, Γιώργος Περικλέους  20/01/2020 10:48

Καθοριστικής σημασίας είναι η σημερινή μέρα για το κυπριακό ποδόσφαιρο, αφού μετά τη συνάντηση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, θα ξεκαθαρίσει η επιστροφή των διαιτητών στα γήπεδα, μετά την αποχή τους το Σαββατοκυρίακο που μας πέρασε.

Γιώργος Σαββίδης, ΚΟΠ και διαιτητές παρακάθισαν σε σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, έχοντας σαν προτεραιότητα την εξεύρεση μιας συμφέρουσας λύσης, για όλες τις πλευρές, ώστε να επανέλθει η ομαλότητα στο… δύσμοιρο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Η χθεσινή συνάντηση (19/01) της ηγεσίας των διαιτητών με τον Γιώργο Κούμα στα γραφεία της ΚΟΠ δεν έφερε οριστική εξέλιξη στο όλο θέμα. Οι διαιτητές διεμήνυσαν προς την ανώτατη ηγεσία του ποδοσφαίρου μας πως δεν θα επιστρέψουν στα γήπεδα, εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους στον απόλυτο βαθμό.

H OMADA βρίσκεται στο Υπουργείου Δικαιοσύνης για να σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν

*Άρχισαν να καταφθάνουν στο Υπουργείο οι διαιτητές, ο πρόεδρος της ΚΟΠ και η ηγεσία της Αστυνομίας. 

*Οι διαιτητές αναλόγως των απαντήσεων που θα λάβουν, θα ανακοινώσουν εάν θα επιστρέψουν την Τετάρτη στα γήπεδα. 

*Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, βρίσκεται και η αντιπροσωπεία των διαιτητών με τους Γιώργο Πάπουτσο, Λεόντιο Τράττο και Τιμόθεο Χριστοφή.  

*Όλα είναι έτοιμα για να αρχίσει η κρίσιμη συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Σαββίδη.
*Άρχισε η καθοριστική σύσκεψη...

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν την έναρξη της σύσκεψης, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Σαββίδης, με χιουμοριστική διάθεση είπε πώς «Κυριακή πάμε ΓΣΠ, έχει Ομόνοια-Ανόρθωση».

Σημειώνεται πως ο υπουργός Δικαιοσύνης, έχει δηλώσει ότι είναι πιστός φίλαθλος της Ανόρθωσης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι διαιτητές εκτός απροόπτου αναμένεται να ανακοινώσουν και την επιστροφή τους στα γήπεδα. 

**Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη και ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε πως πάρθηκαν αποφάσεις.

*Ο υπουργός ανακοινώνει τα μέτρα που λήφθηκαν. 

*Ο υπουργός Δικαιοσύνης επανέλαβε για ακόμη μια φορά την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να καθαρίσει το κυπριακό ποδόσφαιρο και να πατάξει τη διαφθορά. Επίσης, κάλεσε Ομόνοια, ΑΕΛ, Διγενή, ΚΟΠ, Σύνδεσμο Διαιτητών και Ποδοσφαιριστών, να δώσουν στοιχεία για διερεύνηση σε σχέση με τη διαφθορά. Παράλληλα, κάλεσε τη Βουλή να ψηφίζει το νομοσχέδιο για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις.  

*Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, ανέφερε ότι έμεινε ικανοποιημένος, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα αρχίσει το πρωτάθλημα χωρίς άλλους φακέλους. Οι αγώνες Κυπέλλου θα συνεχιστούν την Τέταρτη και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα συνεχιστεί η αγωνιστική δράση από εκεί που έμεινε. 

Την ίδια ώρα ο Κούμας παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολο να στοιχειοθετηθεί υπόθεση με κόκκινο φάκελο. 

*Παίρνοντας τον λόγο ο πρόεδρος του Συνδέσμου διαιτητών, Γιώργος Πάπουτσος, εξέφρασε την ικανοποίησή του από τα μέτρα που πάρθηκαν για την ασφάλεια των διαιτητών, επισημαίνοντας ότι οι διαιτητές επιστρέφουν κανονικά στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας