Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Πώς απαντά η Αστυνομία στο μπέρδεμα που έφερε λάθος σύλληψη

  20/01/2020 10:16
Πώς απαντά η Αστυνομία στο μπέρδεμα που έφερε λάθος σύλληψη

Πώς απαντά η Αστυνομία στο μπέρδεμα που έφερε λάθος σύλληψη

  20/01/2020 10:16
Το μπέρδεμα που προέκυψε με τη σύλληψη του 30χρονου ποδοσφαιριστή της Καρμιώτισσας, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM. 
 
«Το Σάββατο είχαμε παραλάβει μια έκθεση της ΟΥΕΦΑ από την ΚΟΠ. Μετά τη μελέτη αποταθήκαμε σε ένταλμα σύλληψης με τα δεδομένα που είχαμε στην έκθεση. Μετά τη σύλληψη, έγιναν ανακρίσεις, το πρόσωπο αυτό προέβαλε ισχυρισμούς και διαπιστώθηκε ότι υπήρχε μια μικρή ασάφεια. Μετά που είχαν ληφθεί καταθέσεις και είχαν διασταυρωθεί κάποιες πληροφορίες, αφέθηκε ελεύθερος. Τα δεδομένα που υπήρχαν δείχνουν ότι υπήρχε ασάφεια. Αποδείχθηκε ότι η έκθεση δεν ευσταθούσε. Κάποια δεδομένα δεν ήταν έτσι ακριβώς. Δεν είναι λάθος της ομοσπονδίας ή της αστυνομίας. Ήταν λανθασμένη πληροφόρηση. Οι εξετάσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί. Έχουν ανακριθεί κάποια άλλα άτομα. Είναι σοβαρές υποθέσεις, όμως υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες για τη στοιχειοθέτηση».
 
Για το ότι ήρθαν πάρα πολλοί φάκελοι και δεν έγινε κάτι: 
«Οι υποθέσεις αυτές δεν σταματούν. Υπάρχουν κανονισμοί και τα πρόσωπα που αποτείνεται η αστυνομία, είτε δεν γνωρίζουν είτε αποκρύβουν την αλήθεια. Για να διαπιστωθούν τα πρόσωπα δεν υπάρχουν δεδομένα».
 
Αν θα υπάρξει και άλλη σύλληψη: 
«Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο όσο γίνεται διερεύνηση της υπόθεσης».
 
Για τη βομβιστική επίθεση: 
«Διερευνάται η υπόθεση, όμως μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Σε αυτές τις υποθέσεις, κύριος παίκτης είναι το πρόσωπο από το οποίο καλείται να βοηθήσει την Αστυνομία για να εξασφαλίσει κάτι από το δράστη. Περισσότερες φορές δεν γίνεται και περιμένουμε από την Αστυνομία να ξεκινήσει χωρίς στοιχεία. Πρέπει να γίνει μια συλλογική προσπάθεια».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας