Κλήθηκε για κατάθεση ακόμη ένας ποδοσφαιριστής-Στο μικροσκόπιο όσα κατέγραψε η UEFA

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τους αγώνες τους οποίους «έδειξε» η UEFA ως ύποπτους για χειραγώγηση, αφού παίχτηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά, δυσανάλογα της εμβέλειας των ομάδων.
 
Μετά τη λάθος σύλληψη του 30χρονου ποδοσφαιριστή της Καρμιώτισσας, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η OMADA, για κατάθεση κλήθηκε ακόμη ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αναμένεται εντός της ημέρας να περάσει την πύλη της Αστυνομίας.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έπαιξε σε δύο αγώνες για τους οποίους έφθασαν κόκκινοι φάκελοι.
 
Επίσης, για κατάθεση κλήθηκε χθες βράδυ άλλος ένας ποδοσφαιριστής, εναντίον του οποίου όμως δεν προέκυψε οτιδήποτε. 
 
Οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου, συνεχίζουν να αξιολογούν όλα τα στοιχεία που καταγράφονται από την UEFA, ενώ δεν θεωρείται απομακρυσμένο σενάριο να ακολουθήσει νέα σύλληψη.
 
Σημειώνεται πως στις 11 το πρωί άρχισε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης η κρίσιμη συνάντηση μεταξύ ΚΟΠ, διαιτητών, Αστυνομίας και υπουργού, όπου θα αποφασιστούν μέτρα για την ασφάλεια των διαιτητών, οι οποίοι θα ανακοινώσουν εάν επιστρέφουν στα γήπεδα την ερχόμενη Τετάρτη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου