Μπορεί να κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ, μα πιο πολύ χαμογελά για τον Μπένσοπ

Το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Coca-Cola, έκανε ο Απόλλωνας, που κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ με 1-0 στο Τσίρειο Στάδιο, και πλέον το εισιτήριο της πρόκρισης θα κοπεί στη ρεβάνς του ΓΣΠ σε μια βδομάδα. 

Οι γαλάζιοι της Λεμεσού, μπορεί να μην είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, ειδικά στο δεύτερο μέρος του αγώνα, που οι γαλαζοκίτρινοι ανέβασαν στροφές, αλλά κατάφεραν με το γκολ του νεοαποκτηθέντα, Τσάρλισον Μπένσοπ, να έχουν το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκρισης. 

Ο πολιτογραφημένος Ολλανδός επιθετικός από το Κουρακάο, στο ντεπούτο του με τη φανέλα του Απόλλωνα αλλά και στην πρώτη του επαφή, κατάφερε να αποδείξει πόσα... καντάρια μπάλας γνωρίζει. 

Με ηρεμία και χωρίς άγχος, ο 30χρονος φορ, με ωραίο κοντρόλ, έφερε την μπάλα μπροστά του και με ένα κεραυνοβόλο σουτ κάρφωσε τον Βάτερμαν μόλις στο 4' του ντέρμπι και χάρισε στιγμές τρέλας σε κάθε Απολλωνίστα, που είδε το νέο απόκτημά τους να σκοράρει με το καλημέρα. 

Μέχρι την τελευταία στιγμή, η συμμετοχή του Μπένσοπ αν και θεωρείτο αμφίβολη λόγω ίωσης, ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν φοβήθηκε και έβγαλε άσο από το μανίκι, δίνοντάς του φανέλα βασικού. 

Τελικά ο Κύπριος τεχνικός επιβεβαιώθηκε με κάθε τρόπο, αφού η απόδοση του ποδοσφαιριστή, ήταν αυτή που επιβάλλεται να έχει ο κάθε φορ σε τέτοιου είδους κρίσιμους αγώνες. 

«Προέκυψε πρόβλημα με τον Μπένσοπ και ήταν στην κλινική. Ευτυχώς έδειξε ότι ήρθε να βοηθήσει την ομάδα και ήθελε να αγωνιστεί», ανέφερε εμφανώς ικανοποιημένος από την παρουσία του νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή του ο Κύπριος κόουτς του Απόλλωνα με το πέρας του ντέρμπι, ο οποίος έστρεψε την προσοχή της ομάδας του στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό που ακολουθεί στο πρωτάθλημα. 

Αναντίρρητα, δεν μπορούν να ειπωθούν και αρκετά για την πορεία του Τσάρλισον Μπένσοπ στη συνέχεια με τη φανέλα της ομάδας της Λεμεσού, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι θα είναι μια έμπιστη λύση στα πλάνα του Σωφρόνη Αυγουστή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία