Έντονος ο Αντωνίου-«Καταστρέφουμε τον Τάμαρι ποδοσφαιρικά και ψυχολογικά»

Την πεποίθηση ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν χρησιμοποιεί σωστά τον Μούσα Αλ Τάμαρι, εξέφρασε ο Τάκης Αντωνίου, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0.
 
Ο παλαίμαχος άσος των γαλαζοκιτρίνων σχολίασε τη χθεσινή (22/1) ήττα από τον Απόλλωνα, τα νέα αποκτήματα αλλά και τον Ιορδανό, τον οποίο θεωρεί παίκτη βαρόμετρο. 
 
Οι δηλώσεις του:
«Το πρωτάθλημα είναι ο βασικότερος στόχος. Είναι υποχρεωμένος ο ΑΠΟΕΛ να στρέψει τη μεγαλύτερη προσοχή του στο πρωτάθλημα. Θα το πω ξανά κι ας γίνω κουραστικός, καθημερινά καταστρέφουμε τον Τάμαρι, ρίχνουμε την αξία του. Τον εγκλωβίσαμε ποδοσφαιρικά και ψυχολογικά. Σταδιακά, καταστρέφουμε τον Τάμαρι, μειώνουμε την αξία του, όσο τον χρησιμοποιούμε στα δεξιά. Μετακινήστε τον Τάμαρι στον κεντρικό διάδρομο και θα γίνει άλλη ομάδα ο ΑΠΟΕΛ. Δεν θα μπορούν να τον σταματήσουν με καμία δύναμη. Έτσι όπως παίζει μειώνουμε την αξία του».
 
«Πήρε ένα σοβαρότατα προβάδισμα ο Απόλλωνας με το 1-0. Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε πολύ μουδιασμένα αφού πολλοί παίκτες χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά μαζί. Δεν βρήκε τρόπο να σταματήσει τους Πέδρο και Αγκίρε. Ο Απόλλωνας προηγήθηκε μετά το λάθος του ΑΠΟΕΛ. Σταδιακά, ο ΑΠΟΕΛ, πίεσε και μπορούσε να πετύχει ένα γκολ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο».
 
Για τις πολλές αλλαγές: «Δεν υπήρχαν στην εποχή μας αυτά τα πράγματα. Αν είμαι μια μεγάλη ομάδα και υποβαθμίζω ένα θεσμό και αν πιστεύω με μια αλλαγμένη ομάδα, μπορώ να πετύχω το ζητούμενο, τότε το αντιλαμβάνομαι».
 
Για την καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο: «Όταν φθάνουμε να θεωρούμε μια εμφάνιση στην οποία δεν πετύχαμε γκολ, για τρίτο σερί παιχνίδι, ότι είναι ενθαρρυντική, πρέπει να είναι αρνητικά τα πράγματα. Η άλλη πτυχή είναι ότι έδειξε προσωπικότητα μεγάλης ομάδας».
 
Για τα νέα αποκτήματα: «Ο Γένσεν είναι έξυπνος και έμπειρος και ξέρει να τοποθετηθεί. Θα τον δούμε καλύτερα στη συνέχεια, αφού όπως είπε και ο ίδιος έχει ένα μήνα να αγωνιστεί. Για τον Γέφτοβιτς θα πρέπει να τον περιμένουμε. Είναι ένας καταρτισμένος παίκτης και θέλω να τον ξαναδώ».
 
Για τον Χαλένιους: «Ο Χαλένιους έδειξε πως αν ήταν ο μόνιμος κυνηγός θα ανέβαινε κατακόρυφα η απόδοση του. Δεν γνωρίζω αν θα βρει τον χρόνο που θέλει, τώρα με την προσθήκη του Σιγκούρνταρσον».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»