Αν μη τι άλλο για 45 λεπτά θύμισε... ΑΠΟΕΛ

Άλλη μια ήττα δέχθηκε τη φετινή χρονιά ο ΑΠΟΕΛ, αυτή τη φορά από τον Απόλλωνα με 1-0 μέσα στο Τσίρειο για τον πρώτο αγώνα της β’ φάσης του κυπέλλου.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα έμοιαζαν… εφιαλτικά, αφού ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά και χτύπησε από το 4' κιόλας λεπτό, σε μια φάση όπου οι προβολείς του Τσιρείου «έσβησαν» και η άμυνα των γαλαζοκιτρίνων κοιμήθηκε τον ύπνο του δικαίου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η κίνηση του Σωφρόνη, η απογοήτευση του Ντε Βινσέντι και τα κλικς του Τσιρείου

Η συνέχεια δεν ήταν καθόλου καλή αλλά από το 30και μετά οι ποδοσφαιριστές του Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν, ανέβασαν στροφές, μπήκαν στο παιχνίδι, δημιούργησαν φάσεις και αν μη τι άλλο από το δεύτερο ημίχρονο θύμισαν… ΑΠΟΕΛ.

Άκρος ενθαρρυντικά ήταν τα πρώτα λεπτά των Γένσεν και Γέφτοβιτς. Από τη μια ο Δανός, έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στο παιχνίδι του, μπόλικη εξυπνάδα, γρηγοράδα και σβελτάδα, αν και σίγουρα είναι ακόμη πολύ νωρίς να κριθεί. Μπορεί σίγουρα να δώσει περισσότερα στους γαλαζοκίτρινους όταν πάρει χρόνο και παιχνίδια στα πόδια του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το παρθενικό του Μπένσοπ και οι κρίσιμες φάσεις του Απόλλων-ΑΠΟΕΛ

Από την άλλη ο Μίλαν Γέφτοβιτς, πήρε μπάλα, ανέβασε αρκετές φορές την ομάδα και δημιούργησε και αυτός επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Μολ. Σαφώς και αυτός χρειάζεται χρόνο προσαρμογής αλλά και παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Σιγκούρνταρσον, ανακοινώθηκε και έδωσε με τα… μούτρα στη δουλειά για να μπορέσει να φτάσει και αυτός στο σημείο που θέλει ο Νορβηγός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ. 

Ο Ισλανδός επιθετικός με αρκετή μυική δύναμη, είναι ανίκητος στον αέρα. Εάν και εφόσον η μπάλα φτάσει σωστά στην περιοχή, τότε είναι θέμα χρόνου να σκοράρει. Έχει τη δυνατότητα να σπάσει και μοιράσει ωραία το παιχνίδι του, δίνοντας μια νέα επιθετική νότα στον ΑΠΟΕΛ που την έχει ανάγκη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πετεβίνος: Μου είπαν για μερικές παράξενες φάσεις αλλά…
 
Αν και πολύ νωρίς, ο Κόρε Ίνγκεμπρικτσεν κατάφερε να δημιουργήσει ένα υγιή ανταγωνισμό στο ρόστερ των πρωταθλητών κάτι που σίγουρα θα έχει αντίκτυπο στις αποδόσεις των ποδοσφαιριστών. Πλέον με πληθώρα επιλογών σε κέντρο και επίθεση, μπαίνει και η ανάλογη πίεση σε κάθε ποδοσφαιριστή να αποδίδει κάθε φορά και καλύτερα.

Όσο αφορά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, οι γαλαζοκίτρινοι θα μπορούσαν να σκοράρουν και να αποφύγουν ακόμη μια ήττα, κάτι που βεβαίως δεν έγινε. Αν μη τι άλλο ωστόσο, βγήκαν μερικά θετικά στοιχεία από το επιθετικό παιχνίδι του Ίνγκεμπρικτσεν, αλλά σίγουρα το πρόβλημα της αφλογιστίας παραμένει εκεί.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Δημητρίου: Κρίνονται οι κόποι των τελευταίων χρόνων, να δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε
ΑΕΖ και Απόλλωνας ρίχνουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής
Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα