Η θέση του Απόλλωνα για τα νεύρα του Γιαννιώτα

Τη σπουδαία νίκη επί του ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο αλλά και την αντίδραση του Γιάννη Γιαννιώτα κατά τη διάρκεια της αλλαγής του, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM. 
 
«Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Μας αρέσει να έχουμε ποδοσφαιριστές με το πνεύμα του νικητή που έχει ο Γιαννιώτας. Ήταν μια φυσιολογική αντίδραση, όμως πάντοτε κουμάντο, κάνει ο Σωφρόνης Αυγουστή. Δεν υπήρχε κανένα θέμα, παρά εκείνη τη στιγμή. Συμβαίνουν αυτά και δεν πρέπει να παίρνουν τόση έκταση. Αυτά συμβαίνουν καθημερινά και στις προπονήσεις».
 
Για τη νίκη κόντρα στο ΑΠΟΕΛ: «Ήταν ένα παιχνίδι κυπέλλου με σκοπιμότητα και από τις δύο ομάδες. Σκοράραμε νωρίς και φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα και είχαμε την ευκαιρία στο φινάλε του ημιχρόνου. Πίεσε το ΑΠΟΕΛ είχε τις ευκαιρίες του, όπως και εμείς. Είναι 50-50 οι πιθανότητες. Θα έρθουμε στη Λευκωσία για να σκοράρουμε. Γνωρίζουμε τις επιθετικές αρετές της ομάδας μας και είμαστε σίγουροι ότι θα σκοράρουμε και στο ΓΣΠ».
 
Για τον Μπένσοπ: «Είναι σημαντικό για ένα επιθετικό, να σκοράρει με το πρώτο άγγιγμα της μπάλας. Τέτοιο ντεμπούτο, δεν το περίμενε κανείς. Του δίνει ώθηση, αν συνυπολογίσουμε ότι ήταν στην κλινική λόγω ίωσης. Δεν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που θα το έκαναν αυτό. Έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε παρά το ότι ήταν στην κλινική για δύο μέρες. Το κέρδος θα είναι η διάρκεια».
 
Για το εξαιρετικό σερί: «Έπρεπε οπωσδήποτε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το σερί δεν λέει τίποτα, γιατί δεν είμαστε σε θέση να πανηγυρίσουμε. Το σερί μας βοήθησε να καλύψουμε το κάκιστο δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου. Υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος και θα συνεχίσουμε με την ίδια προσέγγιση».
 
Για τη συνέχεια και τον αγώνα με τον Εθνικό: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Χάσαμε τρεις ολόχρυσους βαθμούς στο Δασάκι. Πάμε συνειδητοποιημένοι και δεν υπάρχει άλλος στόχος από τη νίκη».
 
Για τα μεταγραφικά: «Έχουμε ακόμα 8-9 μέρες. Είναι αρκετός χρόνος. Θα προσπαθήσουμε μέσα σε αυτό το διάστημα, να εντοπίσουμε ακόμη ένα ποδοσφαιριστή που θα μας ενισχύσει επιθετικά. Δεν μπορώ να πω αν θα είναι στον Κατάλογο Α΄ή Β΄».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
 

Δειτε Επισης

Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη