ΑΠΟΕΛ για ξένους διαιτητές: Aς έρθουν για να χαθούν και τα άλλοθι

Την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα αλλά και για τις σκέψεις της ΚΟΠ για την κάθοδο ξένων διαιτητών μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM. 

«Αν αποφασίσει η ΚΟΠ να φέρει ξένους διαιτητές είναι δική της απόφαση. Αν έρθουν, αυτό που έχουμε να πούμε είναι «ας είναι να έρθουν» καθώς από άποψης προκατάληψης τα περισσότερα πυρά εμείς τα λαμβάνουμε. Ας φύγει αυτό για να χαθούν και οποιαδήποτε άλλοθι για κάποιους για να ρίχνουν από δω και από εκεί τις ευθύνες».

Για το ότι συνεχίζεται το βαρύ πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες σε διάστημα λίγων ημερών για το ΑΠΟΕΛ: 

«Αυτό θα πάει μέχρι και την πρώτη εβδομάδα Μαρτίου. Είναι κάποια δεδομένα που έχουμε μπροστά μας και πρέπει να αντεπεξέλθουμε, να πάρουμε αποτελέσματα. Είμαστε σε μια φάση που φέραμε τον εαυτό μας στο πρωτάθλημα σε μια θέση που χάθηκε αρκετό βαθμολογικό έδαφος. Το Κύπελλο είναι μια διαφορετική ιστορία. Σαφώς και ο Απόλλωνας έχει ένα προβάδισμα αλλά ξέραμε όλοι ότι η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Θα έχουμε την ευκαιρία στο δεύτερο παιχνίδι να ανατρέψουμε το 1-0 και να πάρουμε εμείς την πρόκριση σε ένα ζευγάρι που όλοι ξέραμε ότι ήταν τριπλής παραλλαγής το αποτέλεσμα και στον πρώτο και στον δεύτερο αγώνα. Μπορεί να νίκησε ο Απόλλωνας αλλά νιώθουμε ότι το σκορ μας αδικεί με βάσει την εικόνα των 65-70 λεπτών του αγώνα. Πέραν από το πρώτο 20λεπτο το ΑΠΟΕΛ ήταν ομάδα που κυριάρχησε, που έδειξε περισσότερη διάθεση να ελέγξει το παιχνίδι. Έκανε και ο Απόλλωνας ευκαιρίες αλλά από άποψης διάθεσης και έντασης και ποσοστιαία σε αριθμό ευκαιριών τα κάναμε όλα καλά εκτός από το πιο σημαντικό, να βάλουμε την μπάλα στα δίκτυα».

Το γκολ σας λείπει: «Αν λέμε ότι αξίζει αναφοράς ή όχι αυτό, πάρτε ως παράδειγμα τα δύο ντέρμπι με Ανόρθωση και Απόλλωνα. Αν εμείς βρίσκαμε την ουσία που ήταν να βάλουμε ένα γκολ και στα δύο ματς το λιγότερο που έπρεπε να πάρουμε ήταν η ισοπαλία. Την ίδια ώρα, αυτό είναι το στοιχείο που κάνει την διαφορά είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Δεν γίνεται αλλιώς. Στο ποδόσφαιρο μόνο αν σκοράρεις μπορείς να πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις».

Για το παιχνίδι με τη Δόξα: «Με όλο τον σεβασμό προς την Δόξα και σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Το πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι να βρούμε το συνδυασμό των στοιχείων που έχουμε σαν ομάδα και αν το κάνουμε αυτό και δείξουμε ένταση και διάθεση και καθαρίσουμε το μυαλό μας θα τα καταφέρουμε. Είναι μονόδρομος η νίκη γιατί είμαστε πίσω στην βαθμολογία. Πρέπει να κάνουμε εμείς το απόλυτο και να περιμένουμε απώλειες από τους αντιπάλους μας που είναι πιο ψηλά. Αυτή είναι η μοίρα μας όπως εμείς την έχουμε καθορίσει και αυτή την μοίρα πρέπει να την αλλάξουμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Δόξας: «Ο Αλωνεύτης εξακολουθεί να είναι εκτός προπονήσεων. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του προπονητή πέραν από τον Σιγκούρταρσον ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής».

Είναι σε καλή κατάσταση ο Σιγκούρνταρσον; «Είναι έτοιμος να αγωνιστεί την ερχόμενη Τετάρτη στον επαναληπτικό αν κριθεί αναγκαίο από τον προπονητή. Τα εργομετρικά του ήταν καλά αλλά είναι θέμα ρυθμού».

Για το ενδεχόμενο 4ης προσθήκης: «Το απαντήσαμε πολλές φορές, ότι είναι πάντα ένα ανοικτό ενδεχόμενο. Όταν υπάρχει μεταγραφική κίνηση δεν μένουν και πολλά πράγματα κρυφά. Δεν κινείται κάτι αυτή την στιγμή αλλά δεν παύει να είναι ένα ανοικτό μέτωπο. Το είπε και ο προπονητής ότι αν βρει κάτι θα μιλήσει με την διοίκηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής