Το πλάνο του Αυγουστή για να αποκλείσει τον ΑΠΟΕΛ

Με ασπίδα το 1-0 με το γκολ του Μπένσοπ, ταξιδεύει στη Λευκωσία ο Απόλλωνας, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ για τη B' φάση του κυπέλλου Coca-Cola. Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Εθνικό για το πρωτάθλημα, οι γαλάζιοι, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί τους, αφού το τελευταίο διάστημα είναι στα πάνω τους. 

Αναμφισβήτητα, το ισχνό προβάδισμα που έχει η ομάδα της Λεμεσού απέναντι στους γαλαζοκίτρινους, δεν εξασφαλίζει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, αφού το ένα γκολ διαφορά, μπορεί εύκολα να ανατραπεί. 

Ενόψει του ντέρμπι στο στάδιο της πρωτεύουσας, ο Σωφρόνης Αυγουστή, δεν μπορεί να υπολογίζει στους παροπλισμένους, Σάσα Μάρκοβιτς και Έκτορ Γιούστε. 

Από εκεί και πέρα, στη διάθεση του Κύπριου τεχνικού, επιστρέφουν οι Ενσούε και Αγκίρε, οι οποίοι απουσίαζαν για προληπτικούς λόγους από τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας στο πρωτάθλημα. 

Με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Σωφρόνης Αυγουστή, θα παρατάξει την ενδεκάδα του ως εξής:

Μολ κάτω από τα δοκάρια, Σάλαϊ, Σελίμοβιτς, Ενσούε αμυντικό τρίδυμο, Πέδρο (δεξιά), Αγκίρε (αριστερά), Σακέτι πίσω από τον Ντένιτς στη μεσαία γραμμή, Γιαννιώτας ή Περέιρα και Παπουλής ή Ματέι θα πλαισιώνουν στην επίθεση τον νεοαποκτηθέντα, Μπένσοπ.

Την ίδια ώρα επίσης, οι γαλάζιοι της Λεμεσού, εντείνουν τις προσπάθειές τους για την τέταρτη μεταγραφική προσθήκη τους, μετά τους Ματέι, Μπένσοπ και Ντένιτς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, ο Απόλλωνας κινείται για την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού, Ματίας Ροσκόβ, ο οποίος θα αποτελέσει πιθανότατα την τέταρτη χειμερινή προσθήκη.

Ο Αργεντινός επιθετικός, πρόκειται να εγγραφεί στον κατάλογο Β’ και έτσι, όπως γίνεται αντιληπτό, δεν θα υπάρξει κάποια αποχώρηση από την ομάδα στο Κολόσσι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου