Με Γουήλερ παίρνεις τα... πάντα

Η προδιαγραφόμενη εδώ και καιρό μεταγραφή του Χρίστου Γουήλερ, η οποία έκλεισε αισίως την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, με τον νεαρό διεθνή μπακ χαφ να κατηφορίζει προς τον Αρχάγγελο για την τέταρτη και τελευταία μεταγραφή στο ρόστερ των πρωταθλητών. 

Τα θετικά που μπορεί να αφήσει στον ΑΠΟΕΛ η μεταγραφή του 22χρονου ακραίου οπισθοφύλακα είναι αρκετά αλλά και σημαντικά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Γαλαζοκίτρινος ο Γουήλερ-Η διάρκεια του συμβολαίου του

Αρχικά, ο Χρίστος Γουήλερ είναι ένα παιδί με μεγάλη προοπτική, την οποία έδειξε μέσα από τις εμφανίσεις του αλλά και την αγωνιστική του εικόνα τα τελευταία χρόνια. Διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά και από τους Κύπριους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν τα τελευταία χρόνια.

Από την άλλη, η παρουσία του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, στέλνει τον Νικόλα Ιωάννου στη φυσική του θέση κάτι εξαιρετικά σημαντικό. Ο λόγος της σημαντικότητας δεν είναι άλλος από τον τρόπο παιχνιδιού του Ίνγκεμπρικτσεν. όταν η ομάδα σου βγαίνει με 7 και 8 ποδοσφαιριστές στην επίθεση, τότε θα δεχτείς και αντεπιθέσεις και εκεί ο Νικόλας Ιωάννου με την ταχύτητα του μπορεί όντως να καθαρίζει φάσεις. Επιπλέον, μπορεί να δώσει και ανάσες στον αρχηγό των γαλαζοκιτρίνων.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η διάψευση του ΑΠΟΕΛ λίγη ώρα πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου

Τα στοιχεία που έχει στο παιχνίδι του μπορούν να κλείσουν «τρύπες» που υπάρχουν αμυντικά, πέραν της μετακίνησης του Ιωάννου στο κέντρο της άμυνας. Ο Χρίστος Γουήλερ, είναι εξαιρετικός στο αμυντικό κομμάτι, με αρκετή ταχύτητα αλλά και με περιθώρια βελτίωσης στο επιθετικό κομμάτι. 

Μέσω της δουλειάς και της προδιαγραφόμενης εξέλιξής του μπορεί να πετύχει αρκετά στον ΑΠΟΕΛ, με το ποσοστό μεταπώλησης που έβαλε η ΑΕΛ να μην είναι τυχαία, ότι και αν σημαίνει αυτό. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κλείνει καρέ μεταγραφών με Γουήλερ ο ΑΠΟΕΛ, χωρίς αποχώρηση από το ρόστερ

Πέραν αυτών η μεταγραφή του Γουήλερ, βάζει και σε μεγάλες σκέψεις τον Κόρε Ίνγκεμπρικτσεν. Όπως προνοεί ο κανονισμός της UEFA, η κάθε ομάδα που συμμετέχει στην επόμενη φάση των ομίλων, έχει δικαίωμα για τρεις αλλαγές στη λίστα. Έτσι οι τρεις εκ των Γένσεν, Γέφτοβιτς, Σιγκούρνταρσον, Γουήλερ αλλά και Βιντιγκάλ και Χάνι θα μείνουν εκτός.

Αν ο Νορβηγός πάει με τη λογική, οι Βιντιγκάλ και Χάνι θα μείνουν εκτός. Από εκεί και πέρα καλείται να αποφασίσει για το ποιο από τα τέσσερα μεταγραφικά του αποκτήματα θα μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Η απόφαση για τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν δεν είναι καθόλου δύσκολη αφού θα διαγραφούν οι Μπέζιακ, Ζοαοζίνιο και Γκέντζογλου που έχουν αποχωρήσει μάλιστα από την ομάδα. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής