«Προσπάθεια να δαχτυλοδειχθεί ο ΑΠΟΕΛ, πρέπει να έκλεισε το ραδιόφωνο ο ʼντρος»

Απάντηση στα λεγόμενα του Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, Άντρου Κυπριανού, έδωσε ο ΑΠΟΕΛ, μέσω του εκπροσώπου Τύπου του, Νεκτάριου Πετεβίνου.
 
Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον Super Sport FM 104.0, αναφέροντας ότι ο Άντρος Κυπριανού αναφέρει περισσότερο τη λέξη ΑΠΟΕΛ παρά τη λέξη Ομόνοια, ενώ έκανε λόγο και για στοχευμένη πολιτική.
 
Αρχικά, ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων πήρε θέση για τα λεγόμενα του Γ.Γ. του ΑΚΕΛ λέγοντας ότι «δεν υπάρχει κάποια θέση πέραν της ανακοίνωσης που εκδόσαμε. Εμείς λέμε ότι διακρίνεται αυτή τη στιγμή μια πρόθεση να δαχτυλοδειχθεί ο ΑΠΟΕΛ από τον Άντρο Κυπριανού, χωρίς να ισχύει κάτι από αυτά που λέει. Είναι μια στοχευμένη πολιτική. Πρέπει να έκλεισε το ραδιόφωνο ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ αφού ρωτήσατε κι άλλες ομάδες. Ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ άκουσε μόνο τον ΑΠΟΕΛ ν’ απαντά σε αυτή την ερώτηση. Ούτε καν υπήρξε παρουσία δική μας. Τι συζητούμε από εδώ και πέρα; Προσπαθούν να δημιουργήσουν μια πολιτική χροιά στο θέμα. Ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ λέει τη λέξη ΑΠΟΕΛ παραπάνω από τη λέξη Ομόνοια, είναι αλήθεια αυτό».
 
Έπειτα, αναφέρθηκε και στις μεταγραφικές προσθήκες του ΑΠΟΕΛ στην τελευταία μέρα, τη διαιτησία αλλά και τα αγωνιστικά προβλήματα. 
 
«Είμαστε αυτή τη στιγμή χωρίς κάτι το οποίο μπορεί να τρέξει. Έχουμε ζήσει πολλές ανατροπές σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν αλλάζει κάτι αν δεν γίνει μεταγραφή. Μπορεί όμως ν’ ανατραπούν τα δεδομένα, είμαστε στην τελευταία μέρα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν θα γίνει κάτι.
 
Οποιαδήποτε ομάδα πιστεύει ότι θέλει να αναφέρει κάτι, μπορεί να το αναφέρει για τη διαιτησία. Βλέπουμε όμως μια αλληλουχία γεγονότων να συμβαίνει. Είναι κάτι που δημιουργήθηκε με λανθασμένη προσέγγιση. Ακούσαμε για ξένους διαιτητές, συνεχόμενα λάθη και αλλοίωση αποτελεσμάτων. Όλα αυτά δημιουργούν πίεση και προκατάληψη.
 
Είπαμε ότι είμαστε η πρώτη ομάδα που δεν έχει πρόβλημα με αυτό. Τα τελευταία χρόνια έχουμε τη ρετσινιά ότι εμείς φταίμε για ότι συμβαίνει στο κυπριακό. Ας μας πουν τι θέλουν και θα παίξουμε όποιους όρους θέλουν πάνω στο τραπέζι».
 
«Θα προσθέσουμε στις επιλογές τον Γένσεν που έμεινε προληπτικά εκτός. Ο Βούρος μπήκε σήμερα, όμως δεν πιστεύω να είναι επιλογή. Ο Αλωνεύτης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ο Μούσα Τάμαρι ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν
Στον τελικό κυπέλλου η Μπότεφ του Κέρκεζ