Τρίτη, 7 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Κoύμας: Δεν θα είναι για πάντα οι ξένοι διαιτητές

  04/02/2020 22:21
Κoύμας: Δεν θα είναι για πάντα οι ξένοι διαιτητές

Κoύμας: Δεν θα είναι για πάντα οι ξένοι διαιτητές

  04/02/2020 22:21

Στην κάθοδο των ξένων διαιτητών στο νησί μας αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, σε δηλώσεις που παραχώρησε στα Μέσα, με το πέρας της συνάντησης με τον Σύνδεσμο Διαιτητών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κλείδωσε η κάθοδος ξένων διαιτητών στο κυπριακό πρωτάθλημα

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Κούμας, τόνισε πως η Ομοσπονδία στηρίζει του Κύπριους διαιτητές αλλά και πως κάποια λάθη οδήγησαν την ΚΟΠ σε αυτή την απόφαση.  

«Ευχαριστώ τον Σύνδεσμο Διαιτητών για την κατανόηση και την ευθύνη που έδειξε. Ανταλλάξαμε απόψεις και αυτό που γίνεται με την κάθοδο ξένων ρεφ, είναι προς το συμφέρον και των Κυπρίων διαιτητών. Δεν θα είναι για πάντα οι ξένοι. Στηρίζουμε τους Κύπριους διαιτητές. Η ατμόσφαιρα και κάποια λάθη είτε δικά μας, είτε των διαιτητών μας έφεραν να αναγκαζόμαστε να πάρουμε αυτή την απόφαση. Ελπίζω ότι οι Κύπριοι διαιτητές και οι ξένοι, όπου κληθούν θα βοηθήσουν το ποδόσφαιρο μας, το οποίο χτυπάτε ανελέητα, χωρίς να σκέφτεται κανείς πως η Κύπρος με τα προβλήματα που έχει και την καχυποψία, έχει ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό. Αναγκαζόμαστε να κάνουμε πράγματα, τα οποία δεν ήταν στην ατζέντα μας. Οι ξένοι ρεφ είναι αναγκαίο κακό-καλό. Πήραμε μια απόφαση ευθύνης. Ξένοι διαιτητές θα έρθουν εκεί και όπου χρειάζονται. Μπορεί ένας, μπορεί δύο μπορεί και καθόλου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας