Οι μοιρασμένες πιθανότητες, η αποθέωση στον Κετσπάγια και ο ηγέτης Χριστοφή

Την δική του άποψη για το αποψινό (19:00) ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση, εξέφρασε ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0.
 
Την ίδια ώρα ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών μίλησε για τα καλύτερα λόγια για τον Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ τόνισε πως ο Δημήτρης Χριστοφή είναι ηγέτης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι προτάσεις του ΑΚΕΛ, η εξυγίανση του ποδοσφαίρου και ο έλεγχος της ΚΟΠ

Ερωτηθείς για την απόκτηση του Δημήτρη Χριστοφή στην Ανόρθωση, ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς είπε «αυτό το έδειξε από το ζέσταμα μέχρι την ώρα που αγωνίστηκε. Ο Δημήτρης είναι ηγέτης. Με το θετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα θα προσφέρει πολλά».
 
«Η Ανόρθωση είναι η πιο σταθερή ομάδα με την Ομόνοια, το δείχνει και η βαθμολογία. Σίγουρα η ψυχολογία είναι πολύ καλή και αυτό παίζει ρόλο. Το ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Είναι ένα παιχνίδι 50-50, όμως όλα τα παιχνίδια των τεσσάρων είναι έτσι. Στο Αντώνης Παπαδόπουλος εκτός από την Ομόνοια, δεν πέρασε κάποια άλλη ομάδα. Όσο αφορά στο αποψινό παιχνίδι, λόγω απουσίας του κόσμου του ΑΠΟΕΛ, δεν θα παίξει τόσο μεγάλο ρόλο», ανέφερε για το ντέρμπι ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς, τονίζοντας πως οι δύο ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες για τη νίκη.

Για την παρουσία της Ανόρθωσης στα εκτός έδρας ντέρμπι αλλά και τον τεχνικό της ομάδας Τιμούρ Κετσπάγια, ο Βέσκο τόνισε πως ο Γεωργιανός προπονητής ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το ιδανικό δίδυμο, η αποθέωση Τιμούρ και η αξία του Χριστοφή στην Ανόρθωση
 
«Υπάρχουν οι κατάλληλοι παίκτες σε κατάλληλες θέσεις. Υπάρχει πειθαρχία, ομάδα που ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα. Αν καταφέρει να κερδίσει απόψε, θα είναι πολύ σημαντική νίκη. Εγώ δεν συμφωνώ ότι η Ανόρθωση, δεν ήταν καλή με Απόλλωνα και Ομόνοια εκτός έδρας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο ματς με Απόλλωνα, μπορούσε να ήταν διαφορετικό το σκορ, αν έβαζε το γκολ στο 80’ ο Ντούρις. Όσο για το ματς με την Ομόνοια, στοίχισε το αυτογκόλ. Εντάξει με την Ομόνοια ίσως ήταν πιο κάτω, αλλά νομίζω ότι δεν παίζει ρόλο η έδρα. Είμαι σίγουρος ότι και απόψε θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό». 

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ