Σε ναρκοπέδιο εξελίχθηκε η 19η αγωνιστική-Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία

Με ήττες των πέντε από τους έξι πρωτοπόρους του πρωταθλήματος συνεχίστηκε η 19η αγωνιστική. Στους σημερινούς (9/2) αγώνες, η Ομόνοια έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει την Ανόρθωση αφού ηττήθηκε από τον Εθνικό με 2-1. 

Ο Απόλλωνας δέχθηκε επίσης εντός έδρας ήττα από την Ένωση με 1-0, ενώ η ΑΕΛ λύγισε στην Πάφο από την τοπική ομάδα με 2-0. 

Πλέον, η Ανόρθωση παραμένει στην πρώτη θέση με 40 βαθμούς, η Ομόνοια βρίσκεται στη δεύτερη με 38, ενώ ο ΑΠΟΕΛ στην τρίτη με 35. Ο Απόλλωνας είναι τέταρτος με 32 και ΑΕΚ και ΑΕΛ συμπληρώνουν την εξάδα με 28 και 26 βαθμούς αντίστοιχα.

Το μόνο παιχνίδι που απομένει, είναι εκείνο της Νέας Σαλαμίνας κόντρα στη Δόξα, που θα διεξαχθεί αύριο (10/2) στις 19:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μετά την ΑΕΚ, παρέσυρε και τον Απόλλωνα το τρένο της Ένωσης
 
Δείτε τη βαθμολογία:
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»