Το δώρον άδωρον και ο ακατάδεχτος Απόλλωνας

Έχασε ίσως την μεγαλύτερη ευκαιρία που θα έβρισκε μπροστά του για να φτάσει σε απόσταση αναπνοής από Ανόρθωση, Ομόνοια αλλά και να ισοβαθμήσει τον ΑΠΟΕΛ. Ο Απόλλωνας, παρασύρθηκε από τις «βόμβες» που έπεσαν το Σαββατοκύριακο στο κυπριακό πρωτάθλημα, χαραμίζοντας έτσι και αυτός άλλο ένα παιχνίδι.

Στα του παιχνιδιού για άλλο ένα παιχνίδι ο Απόλλωνας, πήγαινε μέχρι την περιοχή αλλά μάταια δεν κατάφερε να σκοράρει. Οι κυανόλευκοι, είχαν την κατοχή της μπάλας, μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και δημιούργησαν αρκετές επικίνδυνες ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Κλέιμαν, με τον Παπουλή στην ουσία να χάνει την ευκαιρία του αγώνα και να αλλάζει τις ισορροπίες.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε ναρκοπέδιο εξελίχθηκε η 19η αγωνιστική-Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, έψαχνε να δει την αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές του μετά και την ήττα από την ΑΕΛ, σε ένα παιχνίδι που ο Απόλλωνας, ήταν αρκετά κακός. Στο χθεσινό (09/02) παιχνίδι, ο Απόλλωνας, έδειξε ζωντάνια και νεύρο στο παιχνίδι του κάτι που έλειπε από το προηγούμενο παιχνίδι.

Ωστόσο, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οι κυανόλευκοι, δέχτηκαν την ήττα χωρίς μάλιστα να σκοράρουν τέρμα. Σίγουρα, προβληματίζει έντονα αυτό τον Κύπριο τεχνικό, που καλείται άμεσα να βρει τη λύση για να επιστρέψει η ομάδα του στις νίκες.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σωφρόνης: Όταν κερδίζεις 17 κόρνερ και 16 έχεις τελικές, δεν μπορείς να πεις...

Το πρόγραμμα τρέχει και τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Όπως ανέφερε και ο Σωφρόνης Αυγουστή, στη διάσκεψη Τύπου των δυο προπονητών μετά το τέλος του αγώνα, «δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο, έχουμε ένα παιχνίδι την Τετάρτη και ελπίζουμε να πάρουμε τη νίκη, απέναντι στην Πάφο».

Έτσι οι κυανόλευκοι, θα ταξιδέψουν στην Πάφο σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αφού ο αγώνας είχε ξεκινήσει και οι ομάδες είναι αναγκασμένες να αγωνιστούν με το ίδιο φύλο αγώνος. Από εκεί και πέρα έχουν μετά ένα άλλο πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Επίσημα στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου ο Σοφρώνης Αυγουστή
Πρώτη απώλεια για Πάφο, στραβοπάτημα για ΑΠΟΕΛ στην 5η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
Πάτησε μπανανόφλουδα ο ΑΠΟΕΛ, «Χ» το ντέρμπι στην Πάφο-Με την ψυχή στο στόμα νίκησε ο Απόλλωνας
ΒΙΝΤΕΟ: Έξαλλος ο Μέσι-Εξύβρισε χυδαία τον διαιτητή
Ανίκητος ο Διούδης-Απέκρουσε δύο πέναλτι στην Τουρκία
Μπηχτές Σίλας για πληρωμές στην Κύπρο-«Ήθελαν να μας βάλουν πρόστιμο και μας χρωστούσαν δύο μισθούς»
Ανακατεύει την τράπουλα ο Ντομίνγκες-Ψάχνει για το τρίποντο αλλά σκέφτεται και το παιχνίδι με την Σάμροκ
Έρχεται με τέσσερις μήνες καθυστέρηση στην Κύπρο ο Καμορανέζι
Θέμα ωρών το deal της ΚΟΠ με Σωφρόνη-Ανακοινώνεται και σηκώνει μανίκια
Στην Περιστερώνα για το διπλό ο ΑΠΟΕΛ-Μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Πάφου και Άρη