Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η συνάντηση μάρτυρα με Μασιά και το βίντεο στα χέρια της Αστυνομίας

  12/02/2020 10:06
Η συνάντηση μάρτυρα με Μασιά και το βίντεο στα χέρια της Αστυνομίας

Η συνάντηση μάρτυρα με Μασιά και το βίντεο στα χέρια της Αστυνομίας

  12/02/2020 10:06
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, σε σχέση με τον ύποπτο χειραγωγημένο αγώνα ανάμεσα σε Οθέλλο και Αγία Νάπα, που διεξήχθη την περασμένη βδομάδα και για τον οποία φόρεσαν χειροπέδες ο διαιτητής Ανδρέας Κωνσταντίνου και ο Δημήτρης Μασιάς.
 
Αφού ποδοσφαιριστές, χρησιμοποίησαν την εφαρμογή του Red Button μετά τον αγώνα, όπου ο Οθέλλος έκανε λόγο για «σφαγή», η Αστυνομία άρχισε τις έρευνες, παρακολουθώντας τα όσα καταγγέλλονταν και δημόσια.
Ακολούθως, στο ΤΑΕ Αρχηγείου, βρέθηκαν ποδοσφαιριστές και παράγοντες, ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν και ο πρόεδρος του Οθέλλου.
 
Η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρίες από πρόσωπα που ισχυρίστηκαν πως προσεγγίστηκαν από τους δυο υπόπτους για χειραγώγηση του αγώνα, ενώ άλλη μαρτυρία ανέφερε πως υπήρξε και συνάντηση πριν διεξαχθεί ο αγώνας.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της OMADA, ο μάρτυρας ισχυρίστηκε πως προσεγγίστηκε από τον πρόεδρο της Αγίας Νάπας, Δημήτρη Μασιά, ενώ παρέδωσε στην Αστυνομία βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο επιβεβαιώνει την εν λόγω συνάντηση.
 
Όλες οι καταθέσεις που λήφθηκαν, αξιολογούνται από τους ανακριτές της υπόθεσης, ενώ αναμένεται να ζητηθεί και η άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των υπόπτων. Παράλληλα, αναμένεται να ληφθούν και άλλες καταθέσεις, ενώ αναζητούνται και τεκμήρια.
 
Στο μεταξύ, οι δυο συλληφθέντες μέχρι στιγμής δεν συνεργάζονται με τις Αρχές, ενώ αναμένεται να περάσουν από ανάκριση.
 
Εναντίον τους, διερευνώνται αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία για καταδολίευση, χειραγώγηση ποδοσφαιρικών αγώνων και αδικήματα που σχετίζονται με τον νόμο που διέπει την ΚΟΠ.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας