Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Οι μαρτυρίες που καίνε Μασιά, η προσφορά των 10.000 και το... ναι του διαιτητή

  12/02/2020 10:40
Οι μαρτυρίες που καίνε Μασιά, η προσφορά των 10.000 και το... ναι του διαιτητή

Οι μαρτυρίες που καίνε Μασιά, η προσφορά των 10.000 και το... ναι του διαιτητή

  12/02/2020 10:40
Αποκαλύψεις όσο αφορά τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησαν να χειραγωγήσουν τον αγώνα Οθέλλου-Αγίας Νάπας, οι δυο ύποπτοι, Δημήτρης Μασιάς και Ανδρέας Κωνσταντίνου, ακούστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, με βάση τις μαρτυρίες που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές.
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ OMADA ΕΔΩ
 
Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ 3 με 8 Φεβρουαρίου. Μετά τη λήξη του αγώνα, η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία από τον πρόεδρο του Οθέλλου, ο οποίος ανέφερε ότι δέχθηκε τηλεφωνήματα από τον Δημήτρη Μασιά, ο οποίος του πρόσφερε 10 χιλιάδες ευρώ για να χαρίσει στην Αγία Νάπα. Μάλιστα η απάντηση του μάρτυρα προς τον Μασιά, ήταν ας κερδίσει ο καλύτερος. 
 
«Ο Δημήτρης Μασιάς του απάντησε πως εάν δεν συμφωνήσουν θα πιάσει τον διαιτητή. Μάλιστα ζήτησε από παίκτη του Οθέλλου, του οποίου είναι ο μάνατζερ, να τον βοηθήσει. Το πρόσωπο απάντησε πως δεν τον ενδιαφέρει η προσφορά». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: Πρόσφεραν 10.000 ευρώ για να στηθεί ο αγώνας-Αποκαλύψεις στο δικαστήριο

Εν συνεχεία ο ανακριτής της υπόθεσης, ανέφερε ότι στις 8 Φεβρουαρίου, στις 2 και 30 το μεσημέρι, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ένα πρόσωπο παραπονέθηκε στον Δημήτρη Μασιά ότι ενοχλεί παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Ο Δημήτρης Μασιάς απάντησε πως μίλησε μόνο με τον διαιτητή. Παίκτης του Οθέλλου παραπονέθηκε στον διαιτητή του αγώνα, Αντρέα Κωνσταντίνου, για τις αποφάσεις του και αυτός του απάντησε ότι «πρέπει να τελειώνουν επειδή δεν θα έκανε ξανά παιχνίδι δεύτερης κατηγορίας».
 
Μάλιστα ο ανακριτής της υπόθεσης έκανε αναφορά στις πολλές κόκκινες κάρτες, ενώ ανέφερε πως ο διαιτητής αρνήθηκε ιατρική βοήθεια σε παίκτη που αιμορραγούσε. Παίκτης ανώνυμα χρησιμοποίησαν το κόκκινο κουμπί και κατήγγειλαν χειραγώγηση. Όταν συνέλαβαν τους δύο ύποπτους και οι δύο απάντησαν «δεν θα πούμε τίποτα». 
 
Αναμένονται άλλες 70 καταθέσεις, ενώ θα γίνουν έρευνες σε συγκεκριμένο μέρος όπου συχνάζουν πολλά άτομα.. Επίσης θα γίνουν, εάν χρειαστεί, αναγνωριστικές παρατάξεις.
 
*Τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα είναι με βάση τα όσα λέχθηκαν ενώπιον Δικαστηρίου.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας