ΒΙΝΤΕΟ: Σαν θηρίο στο κλουβί ο Ουζόχο, τρελαμένος για την επιστροφή του

Στους αγωνιστικούς χώρους θέλει να επιστρέψει το συντομότερο ο Φράνσις Ουζόχο. Ο πορτιέρε της Ομόνοιας που στάθηκε άτυχος, στέλνει το δικό του μήνυμα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, 90 μέρες μετά την εγχείριση. 

Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας προέβη σε ανάρτηση σχετικά με την αποθεραπεία του, συνοδεύοντας το βίντεο με ένα σύντομο σχόλιο.

Αναλυτικά:

«90 μέρες μετά την εγχείριση. Μου έχει λείψει πραγματικά να βρεθώ έξω στο γήπεδο. Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Γίνομαι δυνατός και θα επιστρέψω σύντομα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»