Τα στοιχεία του Ακιντόλα που δίνουν ώθηση στην Ομόνοια

Η άμεση επιδίωξη της ομάδας προγραμματισμού της Ομόνοιας στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ήταν η απόκτηση ενός ποιοτικού ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επίθεσης, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τις υφιστάμενες λύσεις του ρόστερ.

Μετά από ένα ενδελεχές ψάξιμο, οι αρμόδιοι στην Ομόνοια κατέληξαν στην περίπτωση του Νταβίντ Ακιντόλα, ο οποίος ήρθε στο νησί μας, με δανεισμό από την Μίντιλαντ Δανίας.

Τα πρώτα δείγματα από τον νεοφερμένο ποδοσφαιριστή των πρασίνων είναι άκρως ενθαρρυντικά, αφού ο ίδιος φαίνεται να εγκλιματίζεται πολύ γρήγορα στα νέα δεδομένα που έχει μπροστά του. Διαθέτει ταχύτητα, οξυδέρκεια στο παιχνίδι του και εκρηκτικότητα, μεταξύ άλλων. Είναι αυτά τα στοιχεία, τα οποία ήξερε ο Χένινγκ Μπεργκ και περίμενε να τα δείξει και στα κυπριακά γήπεδα.

Αυτό γίνεται σιγά σιγά πράξη και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα μπει στο αρχικό σχήμα, ενόψει του φινάλε της σεζόν. Αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς ο Νιγηριανός ακραίος επιθετικός, τότε η Ομόνοια θα έχει ακόμα μια πολύτιμη λύση στα χέρια της.  

Μέχρι στιγμής, ο ίδιος έχει αγωνιστεί σε δύο αγώνες πρωταθλήματος, ως αλλαγή, ενώ είχε αρχίσει ως βασικός τον πρώτο προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στη Δόξα και αντικαταστάθηκε στο 58’ από τον Ερίκ Μποτεάκ.

Αυτό που φαίνεται περίτρανα, είναι το ότι στον Ακιντόλα, λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, ο οποίος είναι απόρροια των ελάχιστων συμμετοχών του στις προηγούμενες του ομάδες. Αυτό, μπορεί, να συμβεί στην Ομόνοια, αφού υπάρχουν όλα εκείνα τα εχέγγυα για να το πετύχει στον απόλυτο βαθμό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σα Πίντο: Είμαι ήσυχος, ευγενικός αλλά δεν πρέπει να μου φερθείς άσχημα, όπως έγινε με την Ανόρθωση
Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε