Τα στοιχεία του Ακιντόλα που δίνουν ώθηση στην Ομόνοια

Η άμεση επιδίωξη της ομάδας προγραμματισμού της Ομόνοιας στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ήταν η απόκτηση ενός ποιοτικού ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επίθεσης, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τις υφιστάμενες λύσεις του ρόστερ.

Μετά από ένα ενδελεχές ψάξιμο, οι αρμόδιοι στην Ομόνοια κατέληξαν στην περίπτωση του Νταβίντ Ακιντόλα, ο οποίος ήρθε στο νησί μας, με δανεισμό από την Μίντιλαντ Δανίας.

Τα πρώτα δείγματα από τον νεοφερμένο ποδοσφαιριστή των πρασίνων είναι άκρως ενθαρρυντικά, αφού ο ίδιος φαίνεται να εγκλιματίζεται πολύ γρήγορα στα νέα δεδομένα που έχει μπροστά του. Διαθέτει ταχύτητα, οξυδέρκεια στο παιχνίδι του και εκρηκτικότητα, μεταξύ άλλων. Είναι αυτά τα στοιχεία, τα οποία ήξερε ο Χένινγκ Μπεργκ και περίμενε να τα δείξει και στα κυπριακά γήπεδα.

Αυτό γίνεται σιγά σιγά πράξη και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα μπει στο αρχικό σχήμα, ενόψει του φινάλε της σεζόν. Αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς ο Νιγηριανός ακραίος επιθετικός, τότε η Ομόνοια θα έχει ακόμα μια πολύτιμη λύση στα χέρια της.  

Μέχρι στιγμής, ο ίδιος έχει αγωνιστεί σε δύο αγώνες πρωταθλήματος, ως αλλαγή, ενώ είχε αρχίσει ως βασικός τον πρώτο προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στη Δόξα και αντικαταστάθηκε στο 58’ από τον Ερίκ Μποτεάκ.

Αυτό που φαίνεται περίτρανα, είναι το ότι στον Ακιντόλα, λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, ο οποίος είναι απόρροια των ελάχιστων συμμετοχών του στις προηγούμενες του ομάδες. Αυτό, μπορεί, να συμβεί στην Ομόνοια, αφού υπάρχουν όλα εκείνα τα εχέγγυα για να το πετύχει στον απόλυτο βαθμό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»