Η νέα πρόκληση Ουζουνίδη και η επόμενη μέρα στον ΑΠΟΕΛ

Η εποχή Μαρίνου Ουζουνίδη, άρχισε από χθες (12/02) επίσημα στον ΑΠΟΕΛ. Ο Ελλαδίτης τεχνικός επέστρεψε μετά από δώδεκα χρόνια στους γαλαζοκίτρινους και είναι έτοιμος για σκληρή δουλειά, για την εκπλήρωση των μεγαλεπήβολων και γνώριμων στόχων, που έχουν τεθεί από την αρχή της σεζόν.

Ο γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη, προπονητής ρίχνεται με τα μούτρα στη δουλειά, ώστε να διορθώσει αισθητά τα κακώς κείμενα των τελευταίων εβδομάδων. Σε καμιά περίπτωση, ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει καλό αγωνιστικό πρόσωπο το τελευταίο χρονικό διάστημα και αυτό επιδιώκει να αλλάξει άμεσα, ο Ουζουνίδης με τους στενούς του συνεργάτες.

Αυτό που είναι δεδομένο είναι πως δεν υπάρχει ούτε… δευτερόλεπτο για χάσιμο, αφού ακολουθεί το πολύ μεγάλο εντός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, οι γαλαζοκίτρινοι «καίγονται» για τη νίκη, καθώς βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη βαθμολογική θέση τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Ουζουνίδης, πρώτιστα, θα προσπαθήσει να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του και θα τους κάνει να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Άλλωστε, ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει πλειάδα ποιοτικών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ του, αλλά αυτοί δεν αγωνίζονται σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Είναι ακριβώς αυτό που θα προσπαθήσει να αλλάξει ο νέος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, με την ανάληψη των καθηκόντων του. Ο ΑΠΟΕΛ στερείται ταυτότητας και ξεκάθαρου αγωνιστικού προσανατολισμού, μέσα στο γήπεδο και η πρόκληση για τον πρώην τεχνικό του Πανιωνίου, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, μεταξύ άλλων, είναι να φέρει την ομάδα στις σωστές… ράγες και πάλι.

Στενοί συνεργάτες του Ουζουνίδη στο ξεκίνημα του στον ΑΠΟΕΛ θα είναι αρκετοί. Ο Ελλαδίτης φέρνει μαζί του τον βοηθό προπονητή Μπλένταρ Κόλα, αλλά και τον προπονητή φυσικής κατάστασης Νίκο Γιάγκου.

Στο προπονητικό επιτελείο, θα βρίσκονται επίσης ο Νούνο Μοράις ως αναλυτής και βοηθός προπονητής και αναλυτής, ο Παύλος Κίναν ως προπονητής αποκατάστασης και φυσικής κατάστασης, αλλά και ο Μιχάλης Μορφής, ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο ξεκίνημα, θα δοθούν σε δημοσιογραφική διάσκεψη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, σήμερα Πέμπτη (13/02). Στις 11.00 θα μιλήσει ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης, του οποίου η τοποθέτηση για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα, θα έχει, σαφέστατα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ακολούθως, στις 11.45 θα παρουσιαστεί και επίσημα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος θα αναφερθεί με κάθε λεπτομέρεια, στη νέα φιλόδοξη πρόκληση της καριέρας του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία