Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η νέα αρχή για τον ΑΠΟΕΛ στην εποχή Ουζουνίδη και ο απόλυτος άρχοντας

Χάρης Χαρίτωνος  15/02/2020 06:40
Η νέα αρχή για τον ΑΠΟΕΛ στην εποχή Ουζουνίδη και ο απόλυτος άρχοντας

Η νέα αρχή για τον ΑΠΟΕΛ στην εποχή Ουζουνίδη και ο απόλυτος άρχοντας

Χάρης Χαρίτωνος  15/02/2020 06:40
Το σημερινό (15/02) παιχνίδι ντέρμπι με τον Απόλλωνα είναι πολύ κρίσιμο για τον ΑΠΟΕΛ. Τα βαθμολογικά δεδομένα αυτή τη στιγμή δεν ευνοούν τους γαλαζοκίτρινους, οι οποίοι κυριολεκτικά βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, πέραν της νίκης, ίσως αποβεί καθοριστικό για την συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Στο ντεμπούτο του Μαρίνου Ουζουνίδη στην τεχνική του ηγεσία, η ομάδα της Λευκωσίας οφείλει να γυρίσει τον… διακόπτη, να δείξει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Το εγχείρημα είναι μεν δύσκολο, όμως όλοι στα ενδότερα της ομάδας είναι αποφασισμένοι για μια νέα αρχή.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα έχει και πολλές αγωνιστικές απουσίες, για το αυριανό ντέρμπι κόντρα στην ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή. Οι Μάτιτς, Μιχαήλοβιτς θα είναι σίγουρα εκτός, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι για να αγωνιστούν είναι οι Άλεφ, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Σόουζα και Σιγκούρνταρσον αλλά και ο Νικόλας Ιωάννου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ιώση.

Μετά από όλο αυτό, τότε οποιαδήποτε πρόβλεψη για το πιθανό αρχικό σχήμα είναι παρακινδυνευμένη, αν και κάποιες θέσεις έχουν ήδη κάτοχο. Ο τελικός λόγος ανήκει στον Ουζουνίδη, ο οποίος θα πάρει και τις τελικές του αποφάσεις.

Από τα προχθεσινά λεγόμενα του Πρόδρομου Πετρίδη στη συνέντευξη Τύπου, σχετικά με το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή, βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα πως ο τεχνικός από την Αλεξανδρούπολη θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες στο νέο του ξεκίνημα. Ουσιαστικά, τα πάντα στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα περνούν από την έγκριση του και αυτός θα έχει τον τελικό λόγο για το οποιοδήποτε θέμα.

Συμπερασματικά, ένα από τα πολλά γνωμικά του θυμόσοφου λαού βρίσκει εφαρμογή στην κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και αυτός ακριβώς είναι ο στόχος. Μια καλή αρχή στη νέα εποχή που ξεκινά από σήμερα. Άλλα περιθώρια δεν υπάρχουν…
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας