Οι απουσίες, ο μονόδρομος και το ξέσπασμα που επιζητεί ο Απόλλωνας στο ΓΣΠ

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, φέρνουν τον Απόλλωνα σε μια δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση, για την οποία υπάρχει η επιλογή της διεξόδου. Αυτή θα έρθει, μόνο με νίκη και μια καλύτερη εμφάνιση, κόντρα στον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, έχει να διαχειριστεί πολλά θέματα, ενόψει του σημερινού (15/02) ντέρμπι στο ΓΣΠ. Η ψυχολογία βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ενώ είναι φανερό πως και πολλοί ποδοσφαιριστές είναι ντεφορμέ, με τα συνεχόμενα παιχνίδια να είναι ο καταλυτικός παράγοντας.

Το πρώτιστο που θα πρέπει να λύσει ο τεχνικός του Απόλλωνα, είναι το πρόβλημα στην ανασταλτική λειτουργία. Ναι μεν, οι πολλές αναγκαστικές απουσίες και οι ιδιομορφίες του αγώνα στη Πάφο έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος, όμως δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογίες για την απρόσμενη ήττα και την τραγική εμφάνιση στα μετόπισθεν.

Ο Απόλλωνας έδειξε πολύ μεγάλη αστάθεια και ασυνεννοησία στην λειτουργία του και επέτρεψε στην παφιακή ομάδα να σκοράρει τρία γκολ από το κέντρο της άμυνάς του. Αυτό δεν είναι σύνηθες φαινόμενο, όσο βρίσκεται ο Κύπριος τεχνικός στον πάγκο και η καλυτέρευση της εικόνας είναι το πρώτιστο μέλημα. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως κάτι τέτοιο έγινε και στον αγώνα με την ΕΝΠ, με το γκολ του Βαρέλα.

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, η απευθείας αποβολή του Γιάννη Γιαννιώτα στο «Στέλιος Κυριακίδης» θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό. Σίγουρα, η ενέργειά του να σπρώξει τον διαιτητή Γιώργο Νικολάου ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής, όμως αυτή θα τον κρατήσει για πολύ καιρό, εκτός γηπέδων.

Απόντες για τον Αυγουστή, ενόψει του ντέρμπι, θα είναι και οι Σάσα Μάρκοβιτς και Σερζ Γκακπέ. Το δεδομένο είναι πως θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, αφού ο στόχος είναι ο εντοπισμός των κακώς κειμένων που παρατηρήθηκαν στην Πάφο και η άμεση διόρθωσή τους.

Χώρος για νέες βαθμολογικές απώλειες δεν υπάρχει πουθενά, καθώς αυτές ίσως να αποβούν μοιραίες, στη συνέχεια της σεζόν. Οι 32 βαθμοί αφήνουν τον Απόλλωνα σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση και όλοι περιμένουν το ξέσπασμα και την… ολική επαναφορά σε πορεία πρωταθλητισμού.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 
 

 

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του Μπεν Σιμόν για το ντέρμπι με την Ομόνοια-«Είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα»
Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο