Κωδικός πρόκρισης για ΑΕΚ και ΑΕΛ

Έχοντας και οι δύο ίσες πιθανότητες για πρόκριση, μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα την περασμένη εβδομάδα, ΑΕΚ και ΑΕΛ συγκρούονται στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Κύπρου στην «ΑΕΚ Αρένα».

Το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού στο Τσίρειο άφησε ανοικτούς λογαριασμούς, ενόψει του σημερινού (19/02) αγώνα. Οι δύο ομάδες θα δώσουν τα πάντα για την πρόκριση στα ημιτελικά, αφού στο πρωτάθλημα είναι μακριά από τους αρχικούς τους στόχους.

Η μια γνωρίζει πολύ καλά τα δυνατά και αδύνατα σημεία της άλλης, και δεν υπάρχουν μυστικά, όσον αφορά στα αγωνιστικά δεδομένα. Από την άλλη, όμως, Ηλίας Χαραλάμπους και Ντούσαν Κέρκεζ δεν αποκλείεται να ετοιμάζουν εκπλήξεις στο τρόπο, που θα παραταχθούν αύριο στο γήπεδο της Λάρνακας.

Από πλευράς της λαρνακιώτικης ομάδας, Ναράνχο και Σάστρε είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για να αγωνιστούν και το πιο πιθανό είναι πως θα μείνουν εκτός αποστολής. Από την άλλη, οι Γιάννου και Άμπραχαμ Γκονζάλεθ νιώθουν πολύ καλύτερα και είναι πιθανό, να βρίσκονται και στο αρχικό σχήμα.

Στην λεμεσιανή ομάδα, οι Αβραάμ και Γκαθτανιάγκα είναι εξαιρετικά αμφίβολοι και ο Κέρκεζ θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή, εάν θα τους υπολογίζει στα πλάνα του.

Το δεδομένο είναι πως η ΑΕΚ προκρίνεται με οποιαδήποτε νίκη, ενώ η ΑΕΛ μπορεί να προκριθεί και με οποιαδήποτε ισοπαλία με γκολ. Η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους, ως εκ τούτου, θα προσπαθήσει να μη δεχθεί γκολ για να πάρει την πρόκριση, ενώ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λεμεσού θα βρίσκονται πιο κοντά στα ημιτελικά, εάν σκοράρουν έστω ένα γκολ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σα Πίντο: Είμαι ήσυχος, ευγενικός αλλά δεν πρέπει να μου φερθείς άσχημα, όπως έγινε με την Ανόρθωση
Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε