Σάββατο, 4 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η άμεση επαναφορά και η ουσία του θέματος για την Ομόνοια

Χάρης Χαρίτωνος  22/02/2020 06:45
Η άμεση επαναφορά και η ουσία του θέματος για την Ομόνοια

Η άμεση επαναφορά και η ουσία του θέματος για την Ομόνοια

Χάρης Χαρίτωνος  22/02/2020 06:45
Δύο αγώνες πρωταθλήματος χωρίς νίκη είναι πολλοί για την Ομόνοια, η οποία υποδέχεται την ΕΝΠ σήμερα (22/02) το απόγευμα στο ΓΣΠ. Τυχόν τρίτη συνεχόμενη απώλεια, θα είναι καθοριστική ως προς τον στόχο της διεκδίκησης του τίτλου.

Μπορεί οι πράσινοι να μην το λένε ξεκάθαρα, όμως εδώ που ήρθαν τα πράγματα, δεν μπορεί να λεχθεί κάτι διαφορετικό. Η δουλειά του Χένινγκ Μπεργκ και η βαθμολογική συγκομιδή επιτρέπουν στην Ομόνοια να κάνει όνειρα, για τον πρώτο της τίτλο μετά το 2012.

Αν βελτιωθούν συγκεκριμένοι τομείς του παιχνιδιού, τότε η Ομόνοια θα έχει όλα τα φόντα να υλοποιήσει τους στόχους της. Οι τελευταίοι δύο αγώνες πρωταθλήματος κόντρα σε Εθνικό Άχνας και ΑΕΛ κατέδειξαν φανερό πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων και στην παραγωγή πολύ μεγάλων ευκαιριών.

Το παιχνίδι κόντρα στην παραλιμνίτικη ομάδα προσφέρεται για επάνοδο στις επιτυχίες και για συνολική καλυτέρευση της αγωνιστικής εικόνας. Παρά τα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, στην Ομόνοια είναι αποφασισμένοι να… σβήσουν μια καλή τις ανορθογραφίες που παρατηρούνται, εδώ και μερικές εβδομάδες.

Σίγουροι απόντες στο πλάνο του Νορβηγού τεχνικού θα είναι οι Γκόμεθ και Τζιωνής, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Τόμας Χούμποτσαν. Ο Σλοβάκος αμυντικός δεν αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή και η απουσία του περιορίζει τις επιλογές του Μπεργκ στον χώρο της άμυνας.

Ο Μπεργκ αναμένεται να επαναφέρει στην βασική του ενδεκάδα τις βασικές του επιλογές, σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Δόξα. Το ποιοι είναι αυτοί, είναι λίγο πολύ γνωστοί. «Παίζεται» μια θέση ανάμεσα σε Ορτέγα και Ακιντόλα στον μεσοεπιθετικό χώρο. Αν αγωνιστεί ο Νιγηριανός, τότε ο Τιάγκο θα μπει στο αρχικό σχήμα, ως επιτελικός μέσος. Αν επιλεγεί τελικά ο Ορτέγα, τότε θα αγωνιστεί ο Τιάγκο στο ένα επιθετικό άκρο.

Το μόνο δεδομένο είναι πως για να κόψεις πρώτος το νήμα στο τέλος της σεζόν, τέτοια παιχνίδια όπως το σημερινό στο ΓΣΠ, επιβάλλεται να τα κερδίζεις, ανεξάρτητα από το τι δείχνεις στο γήπεδο. Αυτή είναι η ουσία του όλου θέματος για τους πράσινους, οι οποίοι θέλουν να δείξουν προς πάσα κατεύθυνση, πως τίποτα δεν έχει χαθεί.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας