Η πρώτη αντίδραση των ομάδων που κληρώθηκαν στο κύπελλο

Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Coca-Cola, πραγματοποιήθηκε στο ΓΣΠ, με τον νικητή του ζευγαριού Απόλλων-Εθνικός να αντιμετωπίζει την ΑΕΛ και την Ομόνοια να βρίσκεται στον δρόμο της τον νικητή του Σαλαμίνα-Ανόρθωσης. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών του Κυπέλλου
 
Μετά την κλήρωση, οι εκπρόσωποι των ομάδων παρέθεσαν το δικό τους σχόλιο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι της Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού Άχνας δεν παρευρέθηκαν στη διαδικασία αφού εκκρεμούν οι αγώνες τους με Απόλλωνα και Ανόρθωση που κρίνουν πρόκριση και έτσι δεν θεώρησαν ορθό να είναι στην κλήρωση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πώς απαντούν στην ΑΕΚ για τον αντικαταστάτη του Ηλία Χαραλάμπους
 
Για την ΑΕΛ μίλησε ο Δημήτρης Γιαννέλης, ο οποίος ανέφερε ότι: «είμαστε στους ημιτελικούς για δεύτερη σερί χρονιά. Θα παίξουμε πάλι με τον Απόλλωνα. Δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά. Θα είναι δυο ντέρμπι και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να βρεθούμε στον τελικό».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η τσεχική σφυρίχτρα που θα διευθύνει το Βασιλεία-ΑΠΟΕΛ

Εκ μέρους του Απόλλωνα μίλησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου: «Δεύτερη χρονιά που είμαστε με την ΑΕΛ στα ημιτελικά. Πριν όμως δούμε τον αγώνα με την ΑΕΛ πρέπει να περάσουμε απ’ τον Εθνικό Άχνας. Είδαμε τι έγινε την Κυριακή. Όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Αφού περάσουμε θα δούμε την ΑΕΛ και θα γίνουν μεγάλα παιχνίδια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Με όλο τον σεβασμό στον Τιμούρ, εμείς δεν φάγαμε πέντε γκολ, είμαστε εκεί»

Εκ μέρους της Ομόνοιας μίλησε ο Ανδρέας Δημητρίου: «Για εμάς όποιος αντίπαλος και να προέκυπτε στην κλήρωση η δυσκολία θα ήταν σε παρόμοια επίπεδα. Για να φθάσει μια ομάδα στους ημιτελικούς σημαίνει πως είναι καλή. Τόσο η Ανόρθωση όσο και η Νέα Σαλαμίνα έχουν τα δικά τους διαφορετικά χαρακτηριστικά που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Όταν μάθουμε τον αντίπαλο θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Το πρώτο παιχνίδι είναι στο ΓΣΠ και θα χρειαστούμε τη βοήθεια του κόσμου για να κάνουμε το βήμα και να περάσουμε στον τελικό μετά από χρόνια κάτι που το θέλουμε πάρα πολύ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα παιδικά λάθη, η αντίδραση και η δύναμη της Ανόρθωσης που έγινε αδυναμία

Εκ μέρους της Ανόρθωσης μίλησε ο Σάββας Πηλακούτας: «Ως γνωστό εμείς αγωνιζόμαστε αύριο με τη Νέα Σαλαμίνα μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε την απαιτούμενη αντίδραση. Δεν θα είναι εύκολο η Νέα Σαλαμίνα έδειξε πόσο καλή ομάδα είναι και θα έχει τον κόσμο της. Ελπίζουμε να γεμίσουμε και εμείς τη δική μας κερκίδα και να περάσουμε στον επόμενο γύρο και να αγωνιστούμε με την Ομόνοια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σήκωσε το γάντι και μίλησε για πομπώδεις δηλώσεις σωματείων ο Χαμπουλλάς

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών